Emotii mari pentru Flavia Mihasan. Fiul ei cel mic a inceput gradinita

/ / Modificat: 2023-10-03
Emotii mari pentru Flavia Mihasan. Fiul ei cel mic a inceput gradinita

Flavia Mihasan se bucura de revenirea pe micul ecran, iar acest eveniment se suprapune cu un alt moment important. Fiul ei cel mic, Tudor, a inceput si el gradinita.

Flavia Mihasan are doi baieti cu Marius Moldovan, pe Carol (4 ani) si Tudor (2 ani). Vedeta de la Neatza trece in prezent prin emotii mari, dupa ce mezinul Tudor a inceput sa mearga la gradinita.

"In prima zi a lui Tudor la program lung am avut un gol in stomac pana l-am luat, dar recunosc ca am avut timp si in casa era liniste, mi se parea ca aud ceva. Am stat cu doamnele de la gradinita pe telefoane, cred ca le-am terorizat un pic, sincer. Mi-a fost foarte dor de el! A fost prima zi fara mami din viata lui! E o etapă firească, însă asta nu înseamnă că lui nu îi este foarte greu sau mie. Si eu stiu ca ii transmit starea mea si am incercat sa fiu zen. S-a descurcat mai bine decat Carol, pare ca cel mare a plans mai mult cand era la varsta lui", a declarat Flavia pentru Impact.ro.

Flavia Mihasan s-a reintors in echipa Neata de la Antena 1, insa pentru moment apare in emisiuni doar duminica. Nu exclude, insa, sa intre mai des la TV acum, ca amandoi copiii sunt la gradinita,

"E o singura zi, e foarte frumos, dar este o singura zi si atat. Acum chiar pot sa fac mai mult de atat. Sunt sigura ca in perioada asta, am asa un feeling si un vibe foarte bun si sunt sigura ca va veni ce trebuie. In general in viata nu a trebuit sa ma lupt foarte tare, din fericire, ci doar sa zic da sau sa urc in trenurile care imi apar în cale".

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gradinita copii Vedete copii Emotii

Articole recomandate

Citeste si despre