Emily Burghelea se gandeste deja la cel de-al treilea copil. Primele declaratii despre o noua sarcina

/ / Modificat: 2023-04-24
Emily Burghelea se gandeste deja la cel de-al treilea copil. Primele declaratii despre o noua sarcina

Emily Burghelea si-a botezat de curand copilul cel mic. Desi se bucura de doi copii minunati Amedea si Damian, Emily Burghelea se gandeste deja la cel de-al treilea copil.  

Emily Burghelea, despre viata cu doi copii

De curand, Emily Burghelea a facut declaratii surprinzatoare despre viata de mamaica de doi copii si a vorbit si despre cea de-a treia sarcina.

Vedeta a povestit intr-un interviu pentru ego.ro ca Amedeea, fiica cea mare, a trecut prin cateva stari de gelozie dupa ce vedeta a ajuns acasa cu cel de-al doilea copil. Din fericire, aceasta a reusit sa le gestioneze usor.

“A trecut si ea prin starile respective. A avut si ea gelozie, am inteles ca ar fi, cumva, normal. Acum este mult mai bine, il pupa pe bebe, il iubeste. Am aplicat niste trucuri de parenting, care chiar au functionat. Ii multumesc lui Dumnezeu, suntem mult mai bine acum. Dar, intr-adevar, trebuie sa te comporti cu ei cu foarte multa grija. Trebuie sa fii atent cu bebelusul mai mare, nu cu cel mai mic.”, a declarat Emily.

Emily Burghelea, primele declaratii despre cel de-al treilea copil

Intrebata despre un al treilea copil, Emily a declarat ca nu isi face planuri si lasa totul in mana destinului.

“Cum vrea Dumnezeu. Crede-ma ca pe Damian am vrut sa il facem si nu ne-a iesit. Am ramas insarcinata cand deja renuntasem la idee si ne-am trezit cu darul de la Dumnezeu instalat si implementat la o varsta destul de inaintata, ca sa zicem asa. Am aflat cand eram deja in cateva luni, asa ca nu mai pot eu sa planuiesc absolut nimic pentru ca o sa se intample cand vrea Dumnezeu.”

FOTO: 9am.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete insarcinate Vedete gravide Vedete mamici Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre