Emily Burghelea este insarcinata pentru a doua oara. Cum a primit vestea cea mare

/ / Modificat: 2022-08-13
Emily Burghelea este insarcinata pentru a doua oara. Cum a primit vestea cea mare

Emily Burghelea, in prezent moderatoare la emisiunea „Vorbeste lumea”, urmeaza sa fie mamica din nou. Tanara si sotul ei mai au impreuna o fetita si isi doreau de ceva vreme al doilea copil, insa din cauza programului incarcat, pusesera pe pauza planurile de a-si mari familia. Minunea s-a intamplat insa, atunci cand se asteptau mai putin, iar Emily a dat vestea ca va fi mamica pentru a doua oara.

Emily Burghelea si sotul ei au impreauna o fetita, pe Amedea, si isi doreau sa ii ofere acesteia un fratior sau o surioara. Dorinta le-a fost ascultata, iar prezentatoarea de la „Vorbeste Lumea” a aflat de curand ca va fi mamica pentru a doua oara. Emily a povestit ca nici prin cap nu ii trecea ca este insarcinata, iar atunci cand a inceput sa se simta rau, a luat in calcul cu totul alte cauze.

Aflata la filmari, vedeta a acuzat ameteli si stari de rau si a ajuns la spital. Initial a crezut ca este vorba despre o anemie, insa a aflat ca, de fapt, in pantecele ei creste o noua viata.

„Am simtit ca imi explodeaza sufletul de bucurie, am fost in stare de soc mai bine de 30 de minute, ne doream mult un al doilea copil doar ca din cauza programului incarcat din ultima perioada nu am mai verificat daca e pe drum sau nu! Suntem in al noualea cer, si eu si Andrei! Amedea va deveni sora mai mare!”, a declarat Emily Burghelea pentru protv.ro.

Cum a reactionat fetita ei cand a aflat ca va avea un fratior

Emily are o activitate intensa in mediul online si isi tine la curent cei peste 350.000 de fani care ii urmaresc activitatea pe Instagram, cu tot ce face. Vedeta a ales sa le dea vestea cea mare prin intermediul unei postari si a publicat o fotografie cu testul de sarcina pozitiv:

„@iubitul_lui_emily esti gata pentru doi??? Nu era nici din cauza anemiei, nici din cauza oboselii, SUNT INSARCINATA!!!!!! O sa mai avem un copil!!!!!”

Emily si sotul ei au devenit parinti pentru prima data in luna aprilie a anului trecut, Fetita lor, Amedea, are, asadar, un an si patru luni, asa ca diferenta de varsta intre ea si surioara sau fratiorul ei va fi una destul de mica.

FOTO: Instagram

Articole recomandate

Citeste si despre