Emily Burghelea, declaratii despre cea de-a doua sarcina. Damian a aparut dupa ce cuplul isi pierduse speranta

/ / Modificat: 2023-07-17
Emily Burghelea, declaratii despre cea de-a doua sarcina. Damian a aparut dupa ce cuplul isi pierduse speranta

Emily Burghelea a devenit mama de doua ori in mai putin de doi ani. La cei 24 de ani ai sai vedeta se bucura de o familie minunata, cu un sot care o iubeste enorm si doi copii care le aduc zambetul pe buze in fiecare clipa. Ce spune Emily despre cea de-a doua sarcina? Ea si sotul ei isi pierduse speranta sa mai aiba un copil.

Emily Burghelea, doua sarcini fara probleme: "Totul a decurs ca la carte"

Emily Burghelea marturiseste ca ea si sotul ei se simt binecuvantati de faptul ca au si baiat, si fata. Vedeta spune ca ar fi facut orice sacrificiu era nevoie pentru a-i aduce pe lume bine. Din fericire, ambele sarcini au fost fara probleme.

„Dumnezeu ne-a binecuvantat cu pereche, fata si baiat, ce-mi pot dori mai mult?! As fi facut orice sacrificiu ar fi fost nevoie ca sa-i aduc pe lume cu bine, insa nu am fost supusa problemelor, am avut doua sarcini extrem de usoare si de frumoase. Nu am luat multe kilograme in greutate, nu am avut sarcini toxice, totul a decurs ca la carte si, in afara de cateva greturi la Amedea, aproape ca nici nu am simtit ca sunt insarcinata", a povestit Emily pentru viva.ro.

  • Surse: viva.ro
  • Foto: Instagram
  • <

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Sarcina Al doilea copil

Articole recomandate

Citeste si despre