Emil Rengle a avut o copilarie de cosmar. Dezvaluiri socante: “Urla ca voia sa se sinucida. Toata viata mi-a fost frica”

/ / Modificat: 2022-03-05
Emil Rengle a avut o copilarie de cosmar. Dezvaluiri socante: “Urla ca voia sa se sinucida. Toata viata mi-a fost frica”

Emil Rengle este compozitor, coregraf, dansator si solist si este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania dupa ce a castigat sezonul al optulea al emisiunii “Romanii au talent”.

Emil nu a avut insa o copilarie fericita. Desi acum zambeste, in spatele acelui zambet se afla o copilarie tulburatoare. Acesta povesteste ca mama acestuia voia sa se sinucida. Au fost clipe grele pentru artist cand avea doar 7-9 ani, din cauza neintelegerilor dintre parinti. 

„Relatia dintre mama si tata nu a fost niciodata una buna. Greutatile vietii i-au facut sa uite de iubirea lor. Mama mea a avut de multe ori ganduri de suicid. A pierdut un prim copil. Noi am avut un frate, pe care eu nici nu l-am cunoscut. Cel mai des auzeam de la mama faptul ca vrea sa se sinucida. Aveam 7-8-9 ani. Nici eu, nici sora mea nu aveam voie sa intram in camera unde statea mama. Urla dinauntru ca voia sa se sinucida. Toata viata mi-a fost frica sa nu se intample acest lucru. Am devenit obsedat de mama, pentru ca nu stiam cat o s-o mai am. Fiind mic, nu intelegeam. Cum adica sa vrei sa te sinucizi? De ce ai vrea sa pleci si sa ne lasi?”, a povestit dansatorul.

Deoarece parintii nu i-au oferit suficienta atentie si iubire, artistul incerca sa le atraga atentia prin diverse metode. Din cauza comportamentului “ciudat” parintii l-au dus la psihiatru. 

„Ce stiu sigur este ca voiam sa fiu in centrul atentiei. Voiam multa iubire si atentie. Asta stiu si din povestile parintilor. Pe la varsta de 6-7 ani ma gaseau in camera, ma dadeam cu capul de podea. M-au dus la spitalul de nebuni. S-au speriat de ce copilul se loveste in cap. Doctorii le-au spus ca vrea atentie, vrea sa fie iubit. Nu-l mai aduceti aici ca e foarte normal”, a mai declarat vedeta, in podcastul lui Damian Draghici, in urma cu ceva timp.

FOTO: cancan.ro

Articole recomandate

Citeste si despre