Elena Udrea, surpriza uriasa pentru fiica ei de ziua de nastere. Toti copiii viseaza sa ajunga in acest loc

/ / Modificat: 2021-09-20
Elena Udrea, surpriza uriasa pentru fiica ei de ziua de nastere. Toti copiii viseaza sa ajunga in acest loc

Fiica Elenei Udrea a implinit 3 ani pe 20 septembrie. Cu aceasta ocazie, micuta a avut parte de o surpriza uriasa. Elena Udrea si sotul sau, Adrian Alexandrov au decis sa mearga la Paris, la Disneyland, locul unde toti copiii viseaza sa ajunga. 

“E obosita, a adormit acum. A fost fascinata de tot ce a vazut. Si-a cumparat o rochita de aici si o poarta cu mare mandrie. Imi doresc sa fie sanatoasa si fericita, sa ne aiba pe noi langa ea multi ani de acum incolo. M-am rugat toata noaptea pentru ea, sa creasca fericita.”, a spus fostul ministru, la Teo Show.

Sotul Elenei Udrea a marturisit ca micuta isi dorea foarte mult sa ii intalneasca pe Minnie si pe Mickey, personajele sale preferate. 

“Eva si-a dorit tare mult sa ii intalneasca pe Mickey si Minnie Mouse, asa ca i-am invitat sa o cunoasca. Diseara va fi o petrecere organizata pentru ea, va avea tort”, a spus si Adrian.

Elena Udrea i-a transmis fiicei sale un mesaj emotionant si pe pagina de socialzare Facebook. 

„La multi ani, fetita mea minunata! Iti urez sa fii sanatoasa, sa fii fericita in fiecare zi, sa ii ai pe mami, pe tati, pe buni si pe toti cei care te iubesc alaturi mereu si sa poti sa faci in viata orice iti vei dori!

Ii multumesc lui Dumnezeu si Maicutei Sfinte in fiecare clipa pentru ca esti in viata mea!

Sa nu uiti ca mama te iubeste mereu, cel mai mult pe lume!”, a scris Elena Udrea in mediul virtual.

Taguri Disneyland Paris Ziua copilului Elena udrea

Articole recomandate

Citeste si despre