Fiica Elenei Udrea a implinit 5 ani! Cum arata micuta Eva si ce mesaj i-a transmis mama ei, din spatele gratiilor

/ / Modificat: 2023-09-24
Fiica Elenei Udrea a implinit 5 ani! Cum arata micuta Eva si ce mesaj i-a transmis mama ei, din spatele gratiilor

Elena Udrea este in continuare in spatele gratiilor, insa de ziua fiicei sale a transmis un mesaj emotionant. Textul a fost scris pe pagina sa de Facebook, la doar cateva zile dupa ce cele doua s-au putut vedea.

"La multi ani, iubirea mea! 
La multi ani, fetita mea minunata!  
Iti doresc sa fii sanatoasa, puternica, si sa ramai plina de iubire in ciuda acestei grele incercari prin care trebuie sa treci si pe care ma rog sa o depasesti cu bine.
Fii fericita, pentru ca tu esti cea mai frumoasa fetita din Univers, iar eu ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pentru ca te-a adus in viata mea, pe care o faci sa straluceasca de 5 ani.
Nu exista destule cuvinte si nici destul timp sa imi cer iertare pentru ca nu iti sunt alaturi, dar fiecare gand al meu este la tine.
Oricat de departe as fi, sa stii mereu ca te iubesc cel mai mult pe lumea asta!", este mesajul aparut pe pagina Elenei Udrea de ziua fiicei sale.

Pe data de 9 septembrie Elena Udrea a trecut prin momente pline de emotie. A avut voie sa iasa din penitenciar si sa isi vada fiica. Intalnirea a avut loc la Manastirea Ghighiu din Prahova, iar Eva, care recent a implinit 5 ani, a stat numai in bratele mamei sale.

In continuare Elena Udrea se afla inchisa in Penitenciarul de femei Targusorul Nou, unde executa 6 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute. Sentinta definitiva de condamnare a fost data in iunie 2018 si confirmata in aprilie 2022 prin respingerea unei contestatii in anulare.

  • FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Elena udrea

Articole recomandate

Citeste si despre