Elena Matei de la Survivor se pregateste sa devina mama. A tinut sarcina ascunsa 5 luni

/ / Modificat: 2024-02-03
Elena Matei de la Survivor se pregateste sa devina mama. A tinut sarcina ascunsa 5 luni

Cand toată lumea e cu ochii pe Survivor All Stars, o fosta concurenta a anuntat ca este insarcinata. Elena e in culmea fericirii, dar a tinut sarcina ascunsa timp de 5 luni. Asa se explica si faptul ca nu a aparut in sezonul suprem al show-ului de supravietuire in cadrul caruia a castigat multi admiratori.

Elena Matei, fosta "Razboinica" este la prima sarcina si le-a aratat prietenilor virtuali si primele imagini cu burtica de gravida.

"Imposibil de descris in cuvinte ceea ce simt in aceasta perioada. Trece atat de repede. 5 luni cu tine. Can’t wait to meet u (abia astept sa te cunosc, n.r.)", a scris Elena pe contul de Instagram.

Elena Matei traverseaza cea mai frumoasa perioada din viata ei

Printre cei care au felicitat-o s-a numarat si sotul Addei, Catalin Rizea, cu care Elena Matei a fost colega la Chefi la Cutite, un alt reality show la care a participat, in care a ajuns chiar pana in finala.

Cum Elena este specialista in deserturi, multi dintre cei care i-au trimis mesaje de felicitare au subliniat si cat de norocos este copilul ce se va naste pentru ca va putea degusta atatea dulciuri delicioase.

FOTO:  Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sarcina ascunsa Primul copil

Articole recomandate

Citeste si despre