Ela Craciun nu are incredere sa isi lase singura in casa fiica de 8 ani. Gestul facut de fetita care a panicat

/ / Modificat: 2020-06-03
Ela Craciun nu are incredere sa isi lase singura in casa fiica de 8 ani. Gestul facut de fetita care a panicat

Prezentatoarea TV Ela Craciun, mama a trei copii, a marturisit ca nu are incredere sa isi lase singura in casa fiica de 8 ani. 

Ela Craciun a povestit pe pagina sa de Facebook ca si-a surprins fiica de opt ani jucandu-se cu aprinzatorul de la aragaz tocmai in mansarda casei. A fost de ajuns doar un moment ca micuta sa scape din ochii mamei pentru a crea panica. 

”Alesia are acum 8 ani si 2 luni, dar nu am incredere sa o las singura acasa, mai ales ca doar ce am gasit-o jucandu-se cu aprinzatorul de la aragaz saptamanile trecute. Voi de la ce varsta i-ati lasat pe copii singuri acasa prima oara?”,  a marturisit Ela Craciun. Ulterior, vedeta a dezvaluit faptul ca doar cu o singura conditie micuta ei ar putea ramane acasa fara ea sau sotul ei. 

”Poate as lasa-o supravegheata de Alex, care are 14 ani, dar singura nu. stiu totusi ca va veni si vremea in care voi fi nevoita sa fac asta, asa ca o pregatesc mereu pentru asta. ii reamintesc ori de cate ori e nevoie care sunt regulile de siguranta pe care trebuie sa le stie, dar si ce se poate intampla in caz sa nu tine cont de ele”, a mai spus prezentatoarea Antenei 3. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre