Ela Craciun a adoptat cel de-al treilea copil din Africa: "Nimic nu este intamplator"

/ / Modificat: 2024-02-17
Ela Craciun a adoptat cel de-al treilea copil din Africa:

 

Prezentatoarea TV Ela Craciun a hotarat sa-si continue actiunea caritabila adoptand de la distanta inca un copil din Kenya. Dupa ce anul trecut, a devenit mama adoptiva pentru doi frati, Karisa si Esther, in timpul unei vacante in Africa, Ela Craciun a luat decizia de a sustine si educa o alta micuta numita Gloria, in varsta de doar 3 ani. 

Profund impresionata de povestea de viata a copiilor din Kenya, prezentatoarea TV acopera toate costurile implicate in educatia si ingrijirea micutei, oferindu-i astfel o sansa reala in viata.

,,Sunt foarte fericita ca pot fi de ajutor copiilor, care sunt marea mea slabiciune. Daca as putea, as ajuta si ocroti toti copiii din lumea asta, insa stim cu totii ca acest lucru nu este posibil. Ma multumesc insa cu sansa de a-i ajuta acum pe toti cei trei frati care au intrat in viata mea anul trecut. Micuta Gloria este adorabila si merita aceeasi sansa la o viata decenta ca fratii ei”, a declarat Ela Craciun.

Daca in Romania o asteapta acasa cei trei copii naturali, Alex (18 ani), Alesia (12 ani) si Nicholas (3 ani), familia indragitei prezentatoare TV s-a extins acum la 6 copii, odata cu adoptia la distanta care a adus-o mai aproape si de Gloria (3 ani), Karisa (6 ani) si Esther (12 ani).

„Este asa ca un facut. Baietelul Karisa este nascut in aceeasi perioada cu Nicholas, mezinul meu, in octombrie. Fetita este cu Alesia, pe 29 ianuarie este nascuta Esther, iar Alesia pe 1 februarie. Nimic nu este intamplator si nu consider neaparat o coincidenta faptul ca am ajuns mama lor adoptiva.”, a completat Ela Craciun.

,,Am trait un real soc in momentul in care am vazut ce inseamna saracia extrema si care sunt conditiile in care copiii africani traiesc si invata, asa ca am decis sa ajutam cum putem. Impreuna cu familia, am considerat ca cel mai bun lucru pe care il putem face este sa ne asiguram ca cei mici au acces la o educatie cat mai buna, asa ca am ales sa sprijinim financiar scolarizarea pentru acesti copii. Sper sa fie cat mai multi oameni care vor simti nevoia sa imi urmeze apelul si sa ajute, sa se implice activ in aceasta cauza. ”, declara anul trecut Ela Craciun.

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ela craciun copil Adoptii copii

Articole recomandate

Citeste si despre