Drama traita de Sylvester Stallone cand a descoperit ca fiica pe care o avea cu Janice Dickinson nu era a lui

/ / Modificat: 2020-08-07
Drama traita de Sylvester Stallone cand a descoperit ca fiica pe care o avea cu Janice Dickinson nu era a lui

Unul dintre cele mai grele momente din viata actorului Sylvester Stallone a fost atunci cand a aflat ca fiica lui Janice nu era, de fapt, a lui. 

Actorul a inceput o relatie cu modelul Jennifer Flavin in 1988. S-a indragostit nebuneste si isi dorea sa se casatoreasca cu ea. Din pacate insa, Stallone nu a mai ajuns in fata altarului cu Jennifer, femeia pe care o iubea cu adevarat din cauza unei aventuri pe care a avut cu celebra Janice Dickinson.

In urma unei seri petrecute cu Janice, aceasta a ramas insarcinata. Desi era indragostit pana peste cap, Stallone a rupt relatia de cinci ani cu Jennifer, trimitandu-i acesteia o scrisoare de adio. La scurt timp, Janice a nascut o fata, Savannah, sustinand ca Sylvester este tatal. Manat de sentimente nobile si de bune intentii, cei doi s-au logodit, dar nu a durat mai mult de sase luni, despartindu-se la fel de furtunos precum s-au indragostit.

La sase luni de la logodna, Stallone a cerut un test ADN, iar la doar cateva saptamani de la nasterea Savannei, in 1994, un test ADN dovedea ca nu el era tatal. 

In autobiografia ei publicata in 2002, No Lifeguard On Duty, Dickinson recunostea ca, la momentul la care a ramas insarcinata, se culcase cu trei barbati intr-o saptamana. si desi ea avusese o noapte de pasiune si cu producatorul de film Michael Birnbaum, si cu un artist necunoscut, dar si cu Stallone, a sustinut ca cel din urma este tatal. Cand a aflat adevarul, acesta i-a spus: 

“Nu este fiica mea, tocmai am aflat de la laborator. Transmite-I salutarile mele domnului Birnbaum. A fost frumos sa fim impreuna, Janice. Spune lucruri frumoase despre mine si voi spune si eu despre tine”, s-a intors, apoi, si a plecat. 

In 1995, Stallone s-a impacat cu Jennifer Flavin, s-au casatorit in 1997 si au trei fiice: Sophia, Sistine si Scarlet.

Sursa: https://okmagazine.ro/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre