Drama prin care a trecut Ana Morodan. Intr-o saptamana si-a inmormantat trei persoane dragi, iar la scurt timp i-a murit mama

/ / Modificat: 2023-03-31
Drama prin care a trecut Ana Morodan. Intr-o saptamana si-a inmormantat trei persoane dragi, iar la scurt timp i-a murit mama

Ana Morodan este in centrul atentiei in aceste zile dupa ce a fost prinsa bauta si drogata la volan. Pentru faptele sale, Contesa digitala a fost retinuta pentru 24 de ore si a fost plasata sub control judiciar pentru 60 de zile. 

Drama prin care a trecut Ana Morodan 

Viata Anei Morodan nu a fost una usoara. In doar o singura saptamana, ea si-a inmormantat trei persoane dragi: tatal, bunicul si bunica. 

La scurt timp, avea sa moara si mama ei, care se lupta de o lunga perioada cu cancerul. 

"Aș putea să spun că nu m-au marcat atunci, fix în acea perioadă am avut cursul de marcă personala și dimineața zburam la înmormântare, seara mă întorceam să țin cursurile. Ulterior am fost mai marcată când a decedat și mama, când am decis să termin o relație în care eram de 8 ani jumătate.

Toate s-au întâmplat într-un an. A fost complicat, că eram într-o perioadă de anxietate foarte mare, nu înțelegeam ce mi se întâmplă. Destul de greu de dus, doar că acest greu a fost conștientizat de mine abia anul trecut. Eu nu mi-am dat seama că nu mi-am plâns părinții, nu am plâns după despărțire. Mi-am dat seama că trăiesc un doliu deprimant. Nu a fost ușor, dar l-am trecut.", a spus Ana Morodan în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", de la Kanal D.

"În primul rând am simțit pentru ea o eliberare și pentru mine, pentru că a fost îngrozitor să văd așa ceva. A fost diagnosticată cu cancer la 7 organe, în ultima săptămână manca numai înghețată si s-a dus splendid. Mi-a spus cuvinte simple, esențiale pentru viața mea și s-a dus. M-a bucurat că nu mai puteam să o văd așa și nu era viață ce trăia ea. mi-a spus înainte să se duca de tot, cu 2 minute înainte: Ana, să fii bună! Că viața e grea și să fii bună cu toată lumea și să te lupți. Asta cu bună cu toată lumea nu știu dacă mi-a ieșit, dar mă chinui.", a mărturisit Ana Morodan în emisiunea lui Denise Rifai.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Femei celebre

Articole recomandate

Citeste si despre