Drama pe care o traieste Ramona Pauleanu de la Pro TV dupa ce a nascut. Ce au patit copiii ei in spital

/ / Modificat: 2021-09-18
Drama pe care o traieste Ramona Pauleanu de la Pro TV dupa ce a nascut. Ce au patit copiii ei in spital

Ramona Pauleanu, prezentatoarea rubricii meteo de la Pro T, trece prin momente cumplite. In urma cu cinci luni a adus pe lume doi copii, gemeni, un baiat si o fetita, insa abia acum a avut puterea sa povesteasca cosmarul prin care trece. 

Vedeta a nascut prematur, iar in spital bebelusii au contractat o bacterie. De atunci, băiețelul se luptă pentru a rezista.

„Am tot amânat momentul asta sperând că altfel va arata „întoarcerea” mea la voi. Dar iată ca timpul a trecut și trece, iar ceea ce era dat ca sigur, nu e decât o dureroasă așteptare și incertitudine. Am născut doi pui, o fata și un băiat, mult mai devreme decât trebuia. Alexandra și Luca.

Probabil ca așa a fost sa fie. Universul s-a grăbit. Trebuie sa fi fost universul pentru ca, altfel, nici eu și nici ei nu erau pregătiți. Era într-o joi, seara, după o zi ciudată, când am fost dusă de urgență în sala de operații. În sala aia, pe masa aia, a fost pentru prima data în viata când mi-au clănțănit dinții în gură de frică.

Erau prea fragili. Amândoi, dar mai ales Luca. Iar peste toată fragilitatea asta, o bacterie luată din spital, l-a destabilizat complet, luptând și în momentul de față să se facă bine. Sistemul ăsta l-a salvat și l-a prăpădit.”, le-a transmis aceasta fanilor.

Baietelul, la un pas de moarte de trei ori 

Ramona Păuleanu a dezvăluit că băiețelul ei este un adevărat luptător si a invins moartea de trei ori. 

„Dar are o forță și o tenacitate pe care nu le credeam capabile la o mână de om. Înțeleg că așa sunt ăștia mici, mult mai puternici decât noi, dovadă că a fentat de 3 ori moartea. Dar iată ca au trecut 5 luni și nu știu câte vor mai trece până îl voi vedea acasă, lângă mine, lângă sora lui.

Sper doar că de primul lor Crăciun să îi am acasă pe amândoi, lângă mine. Nu vă pot explica ce este în sufletul meu. Știu doar că, oricât de dur ar suna, nimic nu m-a apropiat și m-a îndepărtat de Dumnezeu ca perioada asta.

Că aș da orice să-i pot lua suferința. Că ochii lui mi s-au întipărit în suflet. Că m-aș arunca deasupra lui, ca m-aș transforma într-un scut uman ca să-l ascund și protejez de toate. Că am blamat soarta, sistemul, că m-am autoblamat, că n-am putut sa încetez să ma întreb de ce eu.

Mare dreptate are cel care a spus că orice, numai mama să nu fii. Și numai copil să nu fii, aș adăuga eu, când în loc sa îl bucurăm, să îl facem să zâmbească, să îl ținem în brațe și să-l iubim, el este într-un spital, și nu cunoaște altceva.

Am revenit să vă spun că în toată durerea mea, în tot răstimpul asta, m-am gândit la toate mamele și toți părinții care își au puii bolnavi. Să ne întărească Dumnezeu.”, a mai zis ea.

Articole recomandate

Citeste si despre