Drama actorului "Gogoasa": La nastere a suferit un accident vascular, iar prima lui fetita a murit

/ / Modificat: 2020-10-27
Drama actorului

Actorul Constantin Zamfirescu, cunoscut pentru interpretarea rolului "Gogoasa" din serialul "Trasnitii", a fost diagnosticat cu cancer. Are nevoie urgenta de sange. Actorul a publicat un apel disperat pe pagina sa de socializare.

 

 „Am nevoie de sange. Orice grupa. Nu as fi vrut sa fac asta! Nu v-as fi scris nimic despre situatia prin care trec, dar urmeaza sa fiu supus unei interventii chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operatie este mare consumatoare de sange, iar perioada asta este una de mare carenta in rezervele de sange. Corpul medical mi-a cerut sa gasesc macar un donator care sa faca acest gest umanitar.

Oricine va dori sa faca asta, va trebui sa specifice ca doneaza pentru mine si spitalul Carol Davilla. Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe langa Calea Victoriei. Cuvintele de multumire nu vor fi indeajuns cat sa exprime gratitudinea mea. Sunt deja internat, iar luni voi fi operat. si sunt multi ca mine care au nevoie. Eu am A2”, a scris actorul pe pagina sa de Facebook.

A suferit un accident vascular la nastere 

Actorul Constantin Zamfirescu s-a confruntat cu mari probleme de sanatate inca de la nastere. El isi poate folosi doar la jumatate capacitatea creierului, fiind victima unui malpraxis cand s-a nascut.„Am un accident vascular cerebral din nastere si jumatatea mea dreapta cerebrala este afectata. Am o semipareza. In conditiile acestea jumatatea stanga a preluat functiile si se chinuie sa ma tina in viata si sa ma ajute sa fac tot ceea ce fac”, a povestit Constantin Zamfirescu. Viata actorului a fost puternic afectata dupa acest incident, care si-a pus amprenta pe intreaga sa copilarie, dar si in viata de adult.

 "M-am saturat! Sunt o persoana cu handicap. Nu-mi e rusine sa afirm asta, pentru ca nu e alegerea mea. Am fost varat cu forta in aceasta lume si am crescut cu ideea ca sunt deosebit de ceilalti. Deosebit in rau. Un copil care nu puteam alerga la fel de repede ca ceilalti, nu prindeam mingea la fel de bine, nu stiam sa driblez, sa jonglez. Eram postat doar in poarta, tinta suturilor bomba.

Sunt stangaci. Stangaci, nu neindemanatic, pentru ca toata partea mea dreapta este busita de la nastere de niste medici care voiau sa petreaca noaptea de Revelion nestingheriti. Am murit la nastere. Am revenit, insa... Am petrecut un sfert din copilarie prin unitati medicale”, a marturisit Constantin Zamfirescu in cadrul unei emisiuni tv.

Prima lui fetita a murit la cateva zile dupa ce s-a nascut 

Si parca toate aceste probleme nu ar fi fost de ajuns, actorul a mai primit o lovitura dura. Primul sau copil, o fetita, a murit la cateva zile dupa ce s-a nascut. 

"Primul copil este un ingeras, o cheama Anastasia. S-a nascut vara, pe 4 august, si s-a stins pe 23 august. A fost un copil frumos, dar pe genul «pe deasupra mar frumos, inauntru gaunos». S-a intamplat ceva in timpul sarcinii… Anastasia a fost afectata de doua virusuri, toate organele erau bolnave”, a declarat Gogoase pentru ZiarulRing.ro.

A doua fetita s-a nascut cu o malformatie 

Dramele nu s-au terminat atunci pentru Constantin Zamfirescu. „Gogoasa” si sotia sa au mai avut doi copii, o fetita si un baiat, micuta nascandu-se, insa, cu o malformatie:

„David a venit la vreo doi ani diferenta, a fost o perioada grea, cu multe tratamente, dar, intr-un final, Gabriela a nascut un baiat sanatos. Cea mica, Sara, s-a nascut cu o malformatie, o tumoare, iar medicii nu au gasit vreo explicatie. E un limfangiom, o hipertrofiere a vaselor si a ganglionilor limfatici din obrazul drept si din buza superioara dreapta. Acesta malformatie se dezvolta de regula la gat, se umfla ca o gusa, sau la limba, si atunci e mai grav pentru respectivul copil deoarece nu mai poate sa respire, sa manance. Al fetitei mele e in obraz si, cu cat creste in dimensiuni, se mai estompeaza din malformatie. E o problema de estetica, nu de suferinta fizica”, a dezvaluit Constantin Zamfirescu.

sursa: click.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre