Dinu Maxer s-a internat de urgenta cu fiul sau la spital. " Avea dureri cumplite si febra mare"

/ / Modificat: 2020-05-18
Dinu Maxer s-a internat de urgenta cu fiul sau la spital.

Dinu Maxer si sotia sa au trecut prin clipe foarte grele, dupa ce fiul lor, Andreas, a ajuns de urgenta la spital. 

Copilul s-a simtit rau, a avut dureri puternice la un calcai si a facut febra. Dinu Maxer s-a gandit prima data ca fiul lui are coronavirus. In urma testelor, s-a dovedit ca Andreas nu era infectat cu noul virus.

"Joi (14 mai) a trebuit sa il internez pe Andreas in Spitalul Gomoiu, iar eu, alaturi de el. Avea dureri cumplite la calcaiul drept si facea febra mare, apoi i s-a inrosit piciorul, moment in care am luat hotararea sa ne prezentam la sectia de ortopedie. Cred ca nu aveti idee ce inseamna sa te internezi intr-un spital cand eati febril si implicit suspect de COVID 19 - IZOLARE, CARANTINA, emotie, ingrijorare si multe intrebari! Dupa doua teste PCR de depistare a coronavirusului, care au iesit NEGATIVE, totul a intrat in normal," a scris Dinu Maxer pe pagina de socializare.

Ce diagnostic a primit fiul lui Dinu Maxer

In urma analizelor si testelor efectuate, medicii au descoperit ca Andreas suferea de o infectie, ca urmare a unui traumatism mai vechi. 

maxer si fiul

"A avut un traumatism la insertia tendonului ahilian pe calcaneu peste care s-a suprapus o infectie a tesuturilor moi invecinate de la o intepatura in aceeasi zona (langa maleola mediala a aceluiasi picior)," a explicat tatal.

Dinu Maxer si Deea mai au o fetita in varsta de 7 luni, care a stat in toata aceasta perioada acasa, aluti de mama sa.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dinu maxer Spital

Articole recomandate

Citeste si despre