Dieta cu care Mihaela Radulescu a slabit 32 de kilograme dupa sarcina. Singurele alimente la care a renuntat

/ / Modificat: 2023-12-18
Dieta cu care Mihaela Radulescu a slabit 32 de kilograme dupa sarcina. Singurele alimente la care a renuntat

La 54 de ani, Mihaela Radulescu are o silueta de invidiat. Poate concura chiar si cu adolescentele, caci are un corp de invidiat. Pana sa ajunga insa la un echilibru, vedeta a trecut si ea prin numeroasa transformari, iar in timpul sarcinii s-a ingrasat 32 de kilograme. 

Cu efort si cu multa ambitie, Mihaela Radulescu a reusit insa sa ajunga la greutatea initiala. Mai intai, a renunta la prajeli, alimentele bogate in grasimi, iar acest lucru a ajutat-o enorm la procesul de pierdere in greutate. 

De asemenea, vedeta a consumat la masa de seara devreme si a preferat alimente lejere, care sa ii asigure o digestie eficienta. Un alt truc la care a apelat Mihaela Radulescu pentru a pierde in greutate au fost gustarile intre mese. Vedeta a precizat ca acestea au ajutat-o sa consume mai putine alimente la mesele principale. 

Apa, esentiala pentru procesul de slabire

Mihaela Radulescu a subliniat ca un consum optim de apa si ceaiuri a ajutat-o la procesul de slabire. Lichidele ajuta la hidratarea corespunzatoare a organismului si la mentinerea senzatiei de satietate.

Evitarea dulciurilor: Diva de la Monaco a reusit sa se abtina de la dulciuri si rontaieli, contribuind astfel la mentinerea echilibrului caloric si la reducerea aportului de zahar si grasimi nesanatoase.

De asemenea, Mihaela Radulescu acorda o atentie foarte mare calitatii alimentelor, ea preferad pe cele care nu au ingrasaminte sau pesticide. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dieta Mihaela radulescu

Articole recomandate

Citeste si despre