Diana Sucu, o mama extrem de dedicata: "Nu am mai fost in vacanta de doi ani. Sunt jandarmul de serviciu"

/ / Modificat: 2024-03-17
Diana Sucu, o mama extrem de dedicata:

 

Diana Sucu este o femeie de afaceri de succes. Se implica foarte multe in business-ul pe care il detine, dar si in proiecte caritabile. Cu toate acestea, sotia lui Dan Sucu spune ca familia este pentru ea cea mai importanta.

Este foarte atenta la nevoile copiilor sai si reuseste sa duca la indeplinere atat sarcinile profesionale, cat si cele persoanale. 

„Sunt o mama extrem de implicata. Sunt o mama 'closca' si jandarm. Eu sunt jandarmul de serviciu. Imi fac timp pentru toate: pentru fundatie, pentru showroom, pentru familie. Spre exemplu, ca si regula, in general la ora 1718 p-lec de la magazin pentru ca imi doresc sa fiu acasa atunci cand copiii vin acasa. In weekend sunt alaturi de copii. Pentru noi familia este extrem de importanta' , spune Diana Sucu, pentru Ego.ro.

Diana a recunoscut ca in vacante nu prea are timp sa mearga, insa atunci cand are nevoie de o pauza merge la casa pe care familia o detine in Snagov. 

„Timp liber sincer am. Imi fac timp pentru sala, imi fac timp pentru familie. Intotdeauna familia este pe primul plan. Recunosc ca nu prea am mai fost in vacante. De vreo doi ani de zile nu am mai plecat pe nicaieri. Deloc. Pentru ca baietii nostri sunt mari, cel mare invata, a aplicat pentru facultate, am fost extrem de ocupati. Asa ca de doi ani de zile efectiv imi este dor sa simt miros de vacanta. Singura vacanta pe care am avut-o a fost asa, in vara, am stat la Snagov. Avem o casa la Snagov si acolo a fost vacanta noastra", a marturisit Diana Sucu.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mondenitati

Articole recomandate

Citeste si despre