Diana Dumitrescu nu isi mai alapteaza baietelul. De ce a luat aceasta decizie

/ / Modificat: 2019-10-31
Diana Dumitrescu nu isi mai alapteaza baietelul. De ce a luat aceasta decizie

Actrita Diana Dumitrescu a devenit mamica unui baietel in luna septembrie. Si-a dorit cu ardoare acest copil si s-a chinuit mult sa ramana insarcinata. 

Acum, micutul are doua luni, iar Diana a marturisit ca nu il mai alapteaza deoarece micutul a refuzat laptele de la san. 

"E cu mama. Sunt foarte fericita. Mama a venit din prima saptamana de cand am nascut. Eu am dormit, sunt odihnita. Am parte si ii mulţumesc lui Dumnezeu, de un copil foarte cuminte. Doarme noaptea cate sase ore. E rai pentru noi in casa. in primele 3-4 saptamani cat am alaptat trebuia sa ma trezesc. Hraneam copilul din trei in trei ore. S-a inţarcat singur, a trebuit sa ii dau biberon pentru ca nu lua in greutate si nu a mai vrut”, a spus Diana Dumitrescu.

O lunga perioada de timp, Diana Dumitrescu a ascuns ca este insarcinata si a vrut sa traiasca aceste momente unice departe de ochii curiosilor."M-am bucurat foarte tare pentru ca eu m-am chinuit foarte tare sa raman insarcinata. Nu m-am pozat cu burta, nu mi-am mangaiat burta pe Instagram. Nu stiu daca sunt clisee. E o fericire pe care e greu sa o descrii in cuvinte. Mie imi place viaţa privata sa o ţin cat pot de mult pentru mine. Lumea intreaba, lumea cere. (…) Nunta mea nu am vrut sub nicio forma sa apara la televizor", a mai spus Diana Dumitrescu.

Cine vor fi nasii 

„O sa fie ceva foarte intim si abia astept sa il botez. Nasii vor fi un prieten foarte bun al lui Alin si sora lui Alin, ei doi vor fi nasii. Nu sunt un cuplu. in general se alege cand sunt cupluri, dar nu e cazul', a declarat Diana Dumitrescu la Antena Stars.

De asemenea, vedeta a explicat ca a ales numele de Anton pentru copil ca urmare a faptului ca s-a rugat la Sfantul Anton sa ramana insarcinata.

"Carol a fost numele ales de Alin. Este un nume puternic si a fost regele Romaniei, cel mai iubit rege al Romaniei, cel care a iubit cel mai mult Romania si a zis ca este un nume de rege', a mai spus Diana Dumitrescu. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre