Delia a marturisit ca isi doreste un copil: "Mergem inainte cu incredere"

/ / Modificat: 2019-12-30
Delia a marturisit ca isi doreste un copil:

Delia este una dintre cele mai de succes artiste din Romania. Ea are si o casnicie foarte reusita alaturi de Razvan Munteanu, cu care s-a casatorit 2012. Desi se bucura de un real succes pe plan profesional, Deliei ii mai lipseste un lucru pentru a fi pe deplin fericita: un copil!

Artista a marturisit ca se simte mai pregatita ca niciodata sa aiba un copil, dar nu stie cand se va intampla acest lucru. Pana atunci isi exerseaza calitatile de mama pe cei doi copii ai surorii sale, fetita Jessi si baietelul Bogdan.

Cand devine Delia mama

Delia isi doreste foarte mult sa aiba o fetita, care sa ii semene nepoatei sale."O sa mergem si noi cu incredere inainte. Eu nu zic ca nu. Imi doresc un copil, dar nimeni nu stie cand se va intampla. Mi-ar placea sa am o fetita. Sa am o me Jessi si mi-as dori sa fie exact ca ea. Fetitele mi se par mai simpatice, mai carismatice, mai ofertante," a declarat Delia, la emisiunea "Dosarele VIP."

Delia nu poate avea copii?

Mama artistei declara in cadrul unei emisiuni de televiziune ca Delia a apelat la tratamente de fertilizare pentru a putea deveni mama, dar fara rezultat. 

"In tinerete ramaneam insarcinata si daca beam apa, insa Delia nu poate. Iti dai seama ca nu am facut tratamente cum incearca ea acum... si nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau asa, d-astea. S-a saturat si ea sa fie intrebata cand face un copil," a marturisit mama Deliei, in urma cu doi ani, la emisiunea "Rai da’ Buni," de la Antena Stars.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Delia Copil Mama

Articole recomandate

Citeste si despre