Decizia radicala luata de Anamaria Prodan, in plin proces de divort. Totul pentru fiul sau, Bebeto

/ / Modificat: 2021-11-02
Decizia radicala luata de Anamaria Prodan, in plin proces de divort. Totul pentru fiul sau, Bebeto

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au ajuns la final cu povestea lor de dragoste. Dupa o casnicie ce a durat mai 13 ani, cei doi si-au spus adio. Desi impresara a incercat din rasputeri sa isi salveze casnicia si a negat in repetate randuri ca nu are probleme in relatie, sotul sau a anuntat public ca a depus actele de divort.

In acel moment, Ana nu a mai avut ce face si a hotarat sa recunoasca intr-un final ca divorteaza si a sotul sau are deja o alta relatie. Mai mult, tanara cu care a inceput sotul sau o poveste de dragoste il va face tata in curand pentru a treia oara. 

Anamaria Prodan a luat recent inca o decizie incredibila, dupa ce fiul sau Bebeto, i-a cerut asta. Fiul Anamariei este foarte afectat de divortul parintilor sai si i-a cerut mamei sale sa isi vanda toate bunurile din Dubai. Acel loc ii provoaca amintiri triste si nu mai vrea sa mearga acolo. Fără să ezite, mama sa a făcut exact ce i s-a cerut, ba chiar l-a mutat pe micuț la școală în București, unde își continuă studiile.

„Tot! Copilul meu nu mai vrea să vină în Dubai, pentru că aici are amintiri urâte, aici s-a terminat copilăria lui, a intrat în întuneric. A trebuit să îl mut la Școala Americană, în București, nu a mai vrut să facă școala aici”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Anamaria Prodan Mondenitati

Articole recomandate

Citeste si despre