Decizia luata de fiica Ronei Hartner dupa moartea mamei sale. Cu cine a ales sa locuiasca Rita Sumalya

/ / Modificat: 2023-12-04
Decizia luata de fiica Ronei Hartner dupa moartea mamei sale. Cu cine a ales sa locuiasca Rita Sumalya

Rita, fiica regretatei Rona Hartner, a ales cu cine sa locuiasca dupa moartea mamei sale, care s-a stins din viata pe 23 noiembrie dupa o lunga lupta cu cancerul. 

Lupta pentru custodia adolescentei in varsta de 15 ani a inceput imediat dupa inmormantarea artistei. Sora Ronei Hartner nu a avut deloc cuvinte de lauda la adresa lui Rocco Sedano, tatal biologic al tinerei. 

Rinda Hartner spunea ca Rita nu a avut o relatie apropiata cu tatal sau foarte multi ani, iar acum acesta a aparut brusc in viata tinerei. Mai mult, sora Ronei spunea ca acesta ar avea intentii ascunse si ca ar incerca acum sa o indeparteze pe Rita de familia ei. 

„Tatal a aparut acum, odata cu decesul Ronei, asa ca din fum. Vrea sa aiba o relatie cu fiica lui, dar fata nu prea vrea. E foarte vulnerabila. E un copil de 15 ani. Ii este greu sa ia decizii. Noi o sa fim langa ea, sa o protejam, in aceste momente de vulnerabilitate”, a marturisit sora Ronei Hartner. 

Cu cine a ales Rita sa locuiasca 

In ciuda neintelegerilor dintre tatal si matusa ei, Rita a ales sa locuiasca in Franta dupa decesul mamei sale. Adolescenta vrea sa isi continue studiile in Franta, unde mama sa i-a lasat mostenire o casa pe Coasta de Azur. 

„Fata vrea sa-si continue studiile in Franta. A fost alegerea ei sa stea si cu parintele sau. Rocco ne-a spus acest lucru dupa inmormantare. Tatal si fiica s-au regasit dupa ani buni si au stat de vorba in aceste momente dureroase. E o situatie grea pentru ea, mai ales ca e foarte apropiata si de rudele sale, de matusa, unchiul si bunica din partea mamei, care de asemenea vor sa ramana la ea. Lupta pentru custodie e abia la inceput… Dupa inmormantare, atat Sumayla, cat si tatal ei, bunica sa si fratele Ronei s-au intors toti in Franta”, a declarat o persoana apropiata Ronei Hartner, pentru CANCAN.RO.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Rona Hartner

Articole recomandate

Citeste si despre