Decizia luata de Adela Popescu, chiar inainte de Craciun. Ce a facut impreuna cu cei trei copii

/ / Modificat: 2022-12-24
Decizia luata de Adela Popescu, chiar inainte de Craciun. Ce a facut impreuna cu cei trei copii

Adela Popescu a petrecut cateva saptamani acasa, cu copiii, in timp ce sotul ei a fost plecat in Thailanda, la filmari. Chiar daca a avut parte de ajutor cu cei mici, vedeta a luat o decizie curajoasa, cu putin timp inainte de Sarbatori. Adela Popescu si-a luat cei trei copii, s-a urcat in avion si a plecat la sotul ei, in Thailanda.

Adela Popescu si Radu Valcan formeaza un cuplu extrem de sudat si nu pot sta multa vreme unul fara celalalt. Atunci cand Adela a primit oferta de a prezenta emisiunea „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”, sotul ei si cei trei copii au insotit-o in Republica Dominicana, unde au stat aproximativ doua luni, cat au durat filmarile. Finalul de an a venit cu un proiect pentru Radu Valcan, iar acesta a fost nevoit sa plece in Thailanda, pentru a filma un nou sezon al emisiunii „Insula Iubirii”.

La scurt timp dupa plecarea sa, Adela a povestit intr-un interviu ca, desi si-a dorit foarte mult sa il insoteasca, acest lucru nu a fost posibil, din cauza ca Alexandru, fiul lor cel mare, nu putea lipsi de la scoala. Imediat ce acesta a luat vacanta, Adela Popescu si cei trei copii au plecat spre Thailanda, acolo unde ii astepta Radu Valcan.

Actrita a povestit ulterior pe Instagram ca drumul a fost greu, iar un zbor nocturn care dureaza 12 ore, cu trei copii mici, nu este intotdeauna o idee buna. A meritat insa, pentru ca reintalnirea copiilor cu tatal lor a fost una extrem de emotionanta.

Adela Popescu nu a specificat cat timp vor ramane in Thailanda, dar cel mai probabil vor petrece Sarbatorile acolo. Actrita a spus ca vor sta in locul in care ii astepta Radu Valcan inca doua zile, dupa care se vor muta la o alta unitate de cazare, in nordul insulei.

FOTO: Facebook

Articole recomandate

Citeste si despre