De la ce a pornit scandalul intre Oana Mizil si Marian Vanghelie: "Primeam mesaje ca ma insela"

/ / Modificat: 2021-08-03
De la ce a pornit scandalul intre Oana Mizil si Marian Vanghelie:

In urma cu cateva zile Marian Vanghelie si Oana Mizil au fost protagonistii unui scandal monstru. Cei doi au ajuns la politie dupa ce in urma unor discutii mai aprinse, fostul edil al Sectorului 5 si-ar fi agresat sotia. Ulterior, Oana a venit cu noi explicatii despre scandal si a marturisit ca nu a fost batuta de sotul ei, ci doar a fost o cearta mai apriga. In urma acestei dispute, ei i-a crescut tensiunea si a avut nevoie de ingrijiri medicale. 

"Vineri seară ne-am certat din cauza faptului că eu voiam să plecăm mai repede la mare și Marian nu putea, pentru că mai avea treabă în București.De la acest lucru ne-am certat, nu din alte motive cum se spune. Plus că eu am probleme cu tensiunea, am cortizonul ridicat. Vineri, atunci, am făcut tensiune și am ajuns la Spitalul Elias, nu am chemat eu poliția. Eu m-am trezit cu poliția lângă mine și mi-au zis să fac plângere penală împotriva soțului meu.", a povestit Oana Mizil, pentru Impact.ro.

Mai mult, Oana Mizil a marturisit ca a primit mai multe e-mailuri in care era instiintata ca sotul sau o insala. Ea sustine ca cineva incearca sa ii dezbine familia, 

"Pot să zic că tot ce s-a întâmplat între noi a fost ceva instrumentat. Se bagă foarte multă zâzanie în familia noastră. În toată perioada cât Marian a fost închis primeam email-uri de la diferite persoane cum că Marian mă înșală, lucru care nu este adevărat. Nu am crezut nicio clipă acest lucru. Mulți încearcă să ne dezbine familia. După ce ne-am împăcat am primit un mesaj agresiv, de amenințare, în care ni se spunea că ne-am pus împotriva multora și nu o să ne fie bine.", a mai adăugat partenera fostului primar al Sectorului 5, pentru sursa citată.

Articole recomandate

Citeste si despre