De ce si-a retras Anca Serea fetita de la gradinita. La 4 ani, Leah vorbeste limba engleza

/ / Modificat: 2024-05-22
De ce si-a retras Anca Serea fetita de la gradinita. La 4 ani, Leah vorbeste limba engleza

 

Anca Serea este foarte mandra de progresul educational al fiicei sale Leah, care invata acasa. La doar patru ani si jumatate, Leah cunoaste toate literele si cifrele si vorbeste fluent engleza. 

Anca Serea, in varsta de 43 de ani, este casatorita cu cantaretul Adrian Sina, cu care are patru copii: Noah, Ava, Moise si Leah. Din relatia anterioara cu Filip Poplingher, Anca mai are doi copii, Filip si Sarah. 

De cativa ani, Anca Serea a renuntat la viata in televiziune pentru a se dedica familiei sale. Intr-un interviu pentru Unica, ea a povestit cum decurge o zi obisnuita din viata ei ca mama a sase copii.

„Ma trezesc in jurul orei 7.00, ma culc pe la 12.30 – 1.00 cu putin noroc. Pregatim copiii pentru scoala, le dau o mica gustare, fac 4 drumuri pana la scoala dus si intors in prima parte a zilei. Sunt aproape, dar nu merg pe jos, din pacate, pentru ca am eu grija sa ii las sa se relaxeze, tot timpul suntem pe ultima suta de metri asa. Dupa ora 10.00 -10.30 raman si eu singura, doar cu Leah si incep sa am activitati legate de casa, activitati legate de mine, gatesc, etc”, a spus Anca Serea, pentru unica.ro.

De ce nu merge Leah, fiica Ancai Serea, la gradinita

Anca Serea a marturisit ca a fost o alegere personala. Leah are o fire independenta si este foarte inteligenta asa ca a prins foarte repede notiuni importante si la 4 ani ea recunoaste literele si cifrele si vorbeste in limba engleza. 

„Nu merge la gradinita deocamdata, are 4 ani si ceva, a mers. Este o optiune personala deocamdata, se pregateste acasa, are o profesoara, are o educatoare, are clubul de dans, deocamdata nu merge in comunitate”, a mai zis aceasta. 

„Leah este un copil foarte independent, foarte inteligent, are 4 ani si jumatate, recunoaste toate literele, toate cifrele, aproape ca a inceput sa citeasca, are niste progrese semnificative, dar ea vorbeste limba engleza mai mult si mai putin romana. Comunica mai mult in engleza si i-a fost greu sa zicem asa sa se inteleaga cu copiii de varsta ei, care vorbeau romaneste”, a mai declarat Anca Serea.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Anca sana serea Anca serea copii

Articole recomandate

Citeste si despre