De ce nu isi va boteza Cristina Cioran fiica. Motivul care a determinat-o sa anuleze evenimentul

/ / Modificat: 2021-11-12
De ce nu isi va boteza Cristina Cioran fiica. Motivul care a determinat-o sa anuleze evenimentul

Cristina Cioran a trecut prin momente extrem de grele la nastere. A adus-o pe lume prematur pe micuta Ema si a avut parte de momente cumplite, caci a trebuit sa stea departe de fiica ei, care a stat in spital la Terapie Intensiva mai multe saptamani. 

Acum, Cristina si iubitul ei se pregateau pentru botezul Emei, insa au fost nevoiti sa anuleze evenimentul. Cei doi planuisera botezul pentru luna noimebrie, insa din cauza noilor restricții impuse de pandemiade COVID-19 au decis să amâne.

"Inițial trebuia să o botezăm acum, în noiembrie, dar am anulat. Am vrea ca la petrecerea de botez să ne vedem și noi cu prietenii, voiam o petrecere mare. Dacă nu s-a putut acum, o vom face la anul, nu e grabă", a dezvăluit actrița, potrivit playtech.ro.

Cristina Cioran se află în concediu de maternitate și se bucură de fiecare clipă alături de micuța ei. Aceasta nu se gândește să-și reia activitatea mai devreme de anul viitor.

"Deocamdată mă concentrez la alte lucruri, la fetiță, nu mă gândesc la altceva. Nu sunt disperată să apar la TV, am alte priorități. Momentan sunt în concediu de maternitate", a spus vedeta.

Taguri Cristina Cioran

Articole recomandate

Citeste si despre