De ce nu isi mai doreste Ilinca Vandici copii. Abia acum a marturisit asta despre fiul ei

/ / Modificat: 2022-10-14
De ce nu isi mai doreste Ilinca Vandici copii. Abia acum a marturisit asta despre fiul ei

Ilinca Vandici este o mamica foarte implicata si incearca sa fie cat mai prezenta in viata fiului ei, Zian. Vedeta de televiziune si sotul ei sunt parinti cu norma intreaga pentru baietelul lor si multa lume s-a intrebat daca se gandesc sa isi mareasca familia. Ilinca Vandici a pus punctul pe „i” in mai multe ocazii si a spus de ce nu mai ia in calcul sa aiba copii.

Prezentatoarea de la Kanal D este foarte implicata in cresterea baietelului ei, Zian. Multi dintre cei care o urmaresc s-au intrebat cand ii va oferi fiului ei un fratior sau o surioara, la un moment dat. Momentul nu este deloc aproape, pentru ca Ilinca nu se gandeste sa mai aduca pe lume copii, cel putin deocamdata. Vedeta a declarat, de-a lungul timpului, ca fiul ei o solicita foarte mult inca de cand a venit pe lume si ca putinul timp liber pe care il are prefera sa i-l dedice lui. Ilinca Vandici nu vrea sa il priveze pe Zian de o parte din atentia ei, de aceea nu doreste sa mai aduca pe lume alti copii.

In plus, fiul ei este destul de gelos si ar fi dificil sa se obisnuiasca cu prezenta altui bebelus in casa. Fiind singur la parinti, Zian este obisnuit sa primeasca toata atentia parintilor sai. Baiatul este gelos chiar si pe finii lor, pe care Ilinca Vandici si sotul ei, Andrei, ii boteaza. Intr-un interviu pentru Ego.ro, Ilinca Vandici a dezvaluit ca atunci cand o vede cu alt bebelus in brate, fiul ei da semne de gelozie.

„Zian este foarte gelos. De exemplu, in biserica, eu am foarte putine poze in care efectiv stau in picioare cu copilul si sunt atenta la slujba pentru ca Zian e langa mine, ma trage de rochie si eu in general stau cu copilul in brate dar undeva, jos, la nivelul lui Zian, astfel incat sa ma poata vedea, sa vada si copilul. E acolo. Cu toate ca eu ii explic, vorbesc cu el inainte, ii spun ce urmeaza sa se intample, ii spun ca pe el il iubesc cel mai mult, ca el e dragostea vietii mele si iubirea mea, si singurul meu copil, dar e un pic gelos”, a declarat Ilinca.

Ilinca Vandici si sotul ei sunt nasi „de meserie”

Cei doi au sase perechi de fini pe care i-au cununat si fiecare cuplu, la randul lui, are unu sau doi copii. Finii lor au preferat sa pastreze traditia si sa aleaga aceiasi nasi si pentru botezul copiilor, asa ca Ilinca si Andrei au ajuns sa boteze pana in prezent mai mult de 10 copii. Cei doi urmeaza sa fie din nou nasi de botez in ianuarie.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Al doilea copil

Articole recomandate

Citeste si despre