De ce nu a putut avea Mihai Constantinescu copii

/ / Modificat: 2019-10-30
De ce nu a putut avea Mihai Constantinescu copii

Mihai Constantinescu, unul dintre cei mai indragiti cantareti ai Romaniei, s-a stins din viata marti seara la Spitalul Floreasca din Capitala, unde era internat de mai multe saptamani.

 Indragitul artist a suferit un stop cardio-respirator, iar in ultimele saptamani a fost mentinut in viata cu ajutorul aparatelor. Mihai Constantinescu a avut o cariera exceptionala si un mare succes, insa a murit cu un mare regret in suflet: faptul ca nu a putut deveni tata. 

Povestea de viata a lui Mihai Constantinescu este una foarte trista. El si-a dorit foarte mult un copil: o fetita. Din pacate insa, nu a putut sa isi indeplineasca acest vis. Intr-un interviu mai vechi, cantaretul a povestit ca la varsta de 30 de ani, pe cand avea o iubita mult mai tanara decat el,  in clasa a XII-a, a ramas insarcinata, insa ea nu a dorit sa pastreze copilul. Sora artistului a dat si ea detalii despre acest episod trist din viata lui Mihai Constantinescu. 

"Eu nu am putut face copii, iar Mihai trebuie sa raspunda, in functie de cucoanele cu care a fost.Mihai s-a casatorit cu gandul sa aiba o fetita, dar ea nu a vrut sa-si strice silueta. Apoi a mai avut prietene, ele si-au dorit copii cu el, dar le era teama ca el nu vrea si nu l-au intrebat. Imi pare foarte rau, am venit singuri, plecam singuri, se alege praful de tot”, declara Ileana, sora mai mare a cantaretului. 

Cu Simona Secrier s-a casatorit pentru ca o iubea extrem de mult, desi stia ca nu-i va putea darui un copil, din motive medicale.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre