De ce nu a mai aparut Maria, fiica Danielei Gyorfi, in emisiunea lui Catalin Maruta. Cine a luat aceasta decizie?

/ / Modificat: 2024-03-13
De ce nu a mai aparut Maria, fiica Danielei Gyorfi, in emisiunea lui Catalin Maruta. Cine a luat aceasta decizie?

 

Fiica Danielei Gyorfi, Maria Tal, a avut o rubrica de interviuri in emisiunea lui Catalin Maruta, dar ulterior nu a mai aparut in cadrul emisiunii. Motivul pentru absenta ei a fost clarificat de catre Maria Tal insasi. 

La varsta de doar 10 ani, Maria, fiica Danielei Gyorfi, a avut ocazia sa debuteze in jurnalism prin intermediul emisiunii „La Maruta”, intervievand diverse vedete si bucurandu-se de aprecierea publicului.

Cu toate acestea, Maria Tal a explicat ca, desi este pasionata de jurnalism, doreste sa se implice si in alte activitati. Astfel, absenta ei din emisiunea "La Maruta" se datoreaza dorintei de a explora si alte domenii, nu numai pe cel al jurnalismului.

„Pot sa spun ca inca imi place (n.r. jurnalismul), numai ca mi-am gasit alte lucruri. Este adevarat ca mie imi place foarte mult sa discut cu oamenii, sa ii cunosc, sa socializez si m-a ajutat foarte mult, nu in cariera, ca nu e cariera, dar in ce am facut eu, in inceputul meu. Este adevarat ca, mi-au mai spus oamenii si sunt foarte recunoscatoare, si imi dau seama ca poate si mama mea este mandra de mine si… nah, mi-a placut si inca imi place”, a declarat Maria Tal, pentru Playtech.ro. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Actrite, actori, cantareti Mondenitati

Articole recomandate

Citeste si despre