De ce nu a devenit mama Denise Rifai pana la 37 de ani: "Sunt pregatita sa NU am copii, daca nu va fi sa fie"

/ / Modificat: 2023-07-17
De ce nu a devenit mama Denise Rifai pana la 37 de ani:

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din Romania. Daca despre cariera ei de succes a vorbit mereu cu cea mai mare deschidere, despre viata personala Denise Rifai nu a dorit niciodata sa dea prea multe detalii. 

Foarte discreta din fire, mai ales in ceea ce priveste viata amoroasa, celebra prezentatoare Tv a vorbit insa deschis despre motivul din cauza caruia nu a devenit mama pana la 37 de ani. 

„Eu cred in familie, imi doresc familie si astept sa se intample. In structura mea de femeie, da. De mica mi-am dorit copii. Ce am invatat eu si ce fac eu altfel a fost sa iau viata asa cum s-a intamplat ea fara sa pun eu presiune, adica nu o sa fac copil doar de dragul de a avea un copil si sunt pregatita sa nu am copii daca nu va fi sa fie sa am copii”, a spus Denise Rifai in podcastul Ilincai Vandici.

„Sunt pregatita sa nu am copii"

Denise Rifai a marturisit ca nu vrea sa forteze lucrurile in viata ei personala. Isi doreste copii enorm, insa mai intai de toate vrea sa aiba o relatie sanatoasa, in care sa existe dragoste adevarata. 

„Mie mi-e frica de oamenii care forteaza niste lucruri. In structura mea mi-as dori (n.r.: copii). Se poate oricand, daca e scris sa am copii, o sa am. Eu cu forta n-o sa fac copil. Sunt multe femei care vad ca relatia nu e ce trebuie si cu toate astea ele tot fac un copil, sau sunt femei care vor copii, doar pentru ca vor copii. 

Viata e ciudata, nu stii unde te poate purta. Oamenii se schimba, viata te schimba. Nu sunt rigida, dar imi doresc sa am un copil, sa il fac din dragoste. Sa fiu casatorita, sa fac lucrurile ca la carte. Daca va fi sa fie… Daca nu, fara copil sau fara barbat. Nu ma retin!

Imi doresc din toata inima lucrurile astea, iau totul ca pe un cadou. Fac tot ce pot, primesc totul cu bucurie. Imi doresc familie si astept sa se intample! Nu o sa fac copii doar de dragul de a avea un copil. Si sunt pregatita sa nu am copii, daca nu va fi sa fie”, a mai spus Denise Rifai.

Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama Pregatire devenire mama

Articole recomandate

Citeste si despre