De ce nu a avut Petrica Mitu Stoian copii: "Mie nu mi-au plăcut niciodată"

/ / Modificat: 2021-11-07
De ce nu a avut Petrica Mitu Stoian copii:

Celebrul cantaret de muzica populara Petrica Mitu Stoian s-a stins din viata sambata seara in urma unor complicatii aparute dupa Covid. Artistul a fost infectat cu coroavirus in luna septembrie si se tratase acasa.

Zilele trecute plecase la Resita, unde urma sa faca un tratament post-covid. Din pacate, dupa prima sedinta de tratament, Petrica Mitu Stoian s-a simtit rau si a intrat in stop cardio respirator. La scurt timp, medicii au declarat decesul. 

Petrica Mitu Stoian a fost mereu un om foarte discret. A fost casatorit timp de 16 ani cu Carmen Mihaela. Cei doi nu au avut copii, iar artistul a marturisit la un moment dat si motivul pentru care nu a avut mostenitori. 

”Sincer, nu cred că un copil ar fi schimbat ceva. Mie nu mi-au plăcut niciodată copiii! Am avut odată o discuție cu soția mea și am ajuns la concluzia că e mai bine așa, că nu trebuie să-și strice corpul. Eu le-am cam facut pe toate. Dar daca s-a intamplat sa n-am un urmas, ca asta este, nu sunt singurul. Sunt oameni mari, conducatori de state care nu au urmasi. Asta nu este un capat de tara. Am destui nepoti care sunt aproape de mine. Cine e aproape de mine, ma iubeste si ma respecta, are toata dragostea mea. Cine nu, la revedere!”, a spus artistul, în urmă cu ceva timp, potrivit Star Popular.

Articole recomandate

Citeste si despre