De ce Klaus si Carmen Iohannis nu au copii

/ / Modificat: 2020-06-02
De ce Klaus si Carmen Iohannis nu au copii

Klaus si Carmen Iohannis sunt casatoriti de mai bine de 30 de ani. Inainte sa devina iubiti, cei doi au fost foarte buni prieteni. Klaus si Carmen Iohannis s-au cunoscut in liceu si s-au apropiat intr-o excursie cu colegii de clasa.

Klaus si Carmen Iohannis

Cu toate acestea, presedintele marturiseste ca prima oara i-a placut de o fata in clasa a patra, dar marea lui dragoste a fost si este tot Carmen.

„Prima data mi-a placut de o fata cand am fost in clasa a 4-a. Adevarata mea dragoste a venit mult mai tarziu, este sotia mea, Carmen. Ne-am cunoscut intr-o excursie, intr-o vacanta cu prietenii de liceu”, a povestit seful statului.Cei doi au fost mai intai prieteni timp de 7 ani si au inceput sa iasa impreuna pe vremea cand el era profesor la o scoala care se afla la 60 de kilometri de Sibiu. Astfel, de dragul iubitei lui, Iohannis facea naveta cu bicicleta pana la Carmen, care locuia in Sibiu.

Imediat dupa absolvirea facultatii, cei doi au lucrat ca profesori la Agnita si Sibiu. Dupa 1989, ambii dascali au ajuns sa predea la liceele in care fusesera candva elevi, la Colegiul National ”Gheorghe Lazar”, respectiv Colegiul National ”Samuel von Brukenthan”.

Inainte de a deveni presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a fost profesor de fizica si inspector scolar.In anul 2000, Klaus Iohannis a devenit primarul Sibiului, functie pe care a avut-o vreme de 3 mandate, in total, pana in anul 2012. De fiecare data, a candidat din partea Forumului Democrat al Germanilor din Romania.

Desi si-au dorit copii, Klaus si Carmen Iohannis nu au putut deveni parinti. 

„Dumnezeu nu ne-a dat. Nu a fost sa fie. Asta e. Nu poti sa le ai pe toate in viata. Ne-am impacat cu ideea, dar nu mi-a fost usor. Infiatul nu a fost o varianta pe care am considerat ca trebuie sa o luam in considerare. De 14 ani sunt primar si poate daca as fi avut copii, nu as fi facut acest pas”, spunea in trecut Klaus Iohannis, pe vreme cand acesta era primar al orasului Sibiu.

Sursa: playtech.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre