De ce fiica lui Razvan Simion va sustine Bacalaureatul de doua ori: "Nu avem emotii, e desteapta foc"

/ / Modificat: 2023-07-03
De ce fiica lui Razvan Simion va sustine Bacalaureatul de doua ori:

Ianca, fiica lui Razvan Simion, a absolvit recent liceul din Timisoara, iar acum are planuri marete. Tanara isi doreste sa studieze in strainatate, iar parintii o sustin in tot ceea ce face. Razvan Simion este tare mandru de fiica lui si spune ca e „desteapta foc” si destul de matura sa ia decizii.

Desi nu stie inca ce facultate va urma, dupa ce a absolvit Liceul Teoretic Giroc, Ianca are mai multe optiuni, iar parintii ei spun ca nu isi fac griji in ceea ce priveste alegerea pe care o va face, caci au mare incredere in ea. 

Ianca isi doreste sa studieze la o facultate din strainatate iar prima ei optiune ar fi Barcelona, unde vrea sa studieze psihologia. 

De ce va sustine Ianca examenul de Bac de doua ori 

Recent, Razvan Simion a explicat si de ce fiica lui va fi nevoita sa dea Bac-ul de doua ori. 

„Da, ea da si Bac-ul spaniol, pentru ca asta a terminat, engleza-spaniola, si o ajuta pe viitor. E mai mult un pic de munca, dar cumva generatia asta, poate ca asta a fost de-adevaratelea de sacrificiu, cumva s-a obisnuit, cu a trage mai mult decat am tras noi la vremea respectiva.

Nu avem emotii, e desteapta foc. Daca da doua Bac-uri deodata, e sus de tot. Are toate calificativele luate in spaniola si engleza, e tot ce ne puteam dori mai mult.

Trebuie sa se hotarasca. Schimba locatiile foarte des. Ultima a ramas Barcelona. Plus-minus o ora, tot atat dureaza drumul si pana la Timisoara. Deci, ne descurcam. Acum, sa vedem cum se vor asterne lucrurile. De la toamna, vedem. Bine, nici mie nu-mi displace sa ma pensionez in Spania. De aia, eu o incurajez. Daca nu, ne descurcam si mai aproape de casa” a povestit Razvan Simion, intr-un interviu acordat pentru Playtech.ro.

Surse: playtech.ro, libertatea.ro, ego.ro
Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Examenul de bacalaureat Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre