De ce au ajuns Anca Serea si Adi Sina sa doarma in camere separate: "Eu sunt acasa ca la hotel"

/ / Modificat: 2022-03-22
De ce au ajuns Anca Serea si Adi Sina sa doarma in camere separate:

Anca Serea si Adi Sina formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul romanesc. Au impreuna 6 copii, iar Anca a fost mereu numita o mama eroina. Nu au fost niciodata implicati in scandaluri si au imbinat intotdeauna perfect viata de familie si cea profesionala. 

Deși sunt împreună de 11 ani și se înțeleg de minune, aceștia au ajuns să nu mai împartă același pat. Invitați în platoul unei emisiuni Tv, Anca Serea și Adrian Sînă au dezvaluit ce se intampla in viata lor. 

„Se întâmplă foarte des să nu ne vedem. Eu sunt acasă ca și la hotel. Eu dorm în living, pe canapea. Dormitorul nostru s-a transformat în camera copiilor. Îți dai seama că nu e chiar plăcut, că eu nu am nici baia mea, nu am nici patul meu. Am o bocceluță cu pasta de dinți și mă plimb… Astăzi folosesc eu baia asta? Că aici e ocupat… Și în seara asta poate reușesc să dorm într-un pat normal. E bătaie pe fosta cameră a lui David. Eu m-am bucurat de camera lui David pentru un timp, dar a venit Sarah', a povestit artistul.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre