David Popovici si-a cumparat un telefon mobil cu butoane la doar 100 de lei. Motivul poate fi un exemplu pentru multi tineri

/ / Modificat: 2023-09-10
David Popovici si-a cumparat un telefon mobil cu butoane la doar 100 de lei. Motivul poate fi un exemplu pentru multi tineri

David Popovici, campionul Romaniei la inot, a marturisit recent ca si-a cumparat un telefon mobil cu butoane, la doar 100 de lei. Gestul sau ar putea fi urmat de multi tineri, care nu se dezlipesc nicio secunda de smartphone-urile de ultima generatie. 

"Incerc sa stau cat mai putin. Am perioade in care ma satur atat de tare de Instagram si de Facebook, perioade in care le sterg. Mi-am cumparat recent si un Nokia de 100 de lei, unul cu butoane. Cand simt nevoia de o detoxifiere, las telefonul obisnuit si il folosesc doar pe acela. Poate doar sa ma joc Snake pe telefon in metrou, in rest merge doar sunat", a spus campionul in interviul amintit.

David Popovici este de parere ca telefonul mobil aduce dependenta si ca prea mult stat la „scrolling” pe TikTok si Instagram ii aduce probleme cu somnul.

„Eu nu prea reusesc sa dorm. Stiu cat de important este somnul. Dupa o zi in care stau doua ore pe telefon si dau scrolling, uneori imi e rau. Nu pot sa dorm dupa. Acest lucru da o anumita dependenta”, a explicat Popovici.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Telefon mobil copii David popovici Telefon mobil

Articole recomandate

Citeste si despre