David Maruta are propria emisiune la doar 10 ani

/ / Modificat: 2021-05-12
David Maruta are propria emisiune la doar 10 ani

David, fiului Andrei si al lui Catalin Maruta, are propria emisiune. La doar 10 ani, David Maruta se bucura deja de succes. Alaturi de Carina, fiul Andrei va povesti la radio experientele pe care le are la scoala, va vorbi despre familie, prieteni sau ce descoperiri mai face pe internet. 

David Maruta are prima sa emisiune! Copilul cel mare din familia Maruta se bucura de o reusita extraordinara la doar 10 ani. Cunoscutul fiu al celor doua vedete va aduce surprize aparte pentru fanii sai si ai parintilor intr-un proiect nou pe care il are alaturi de o domnisoara frumoasa.

Emisiunea pe care o prezinta David Maruta si Carina Danetiu se numeste „Eroii internetului" si se va desfasura in cadrul unui podcast la Itsy Bitsy.

Andra a explicat de ce a ales sa isi expuna copiii 

In urma cu putin timp, Andra a explicat de ce a ales sa isi lase copiii sa se expuna in mediul virtual. 

„Cand ai primul copil in familie tinzi sa nu-l imparti cu nimeni pana la prima aniversare unde vin fini, prieteni, care fac poze si nu te intreaba si posteaza imagini cu copilul tau si apar pe Facebook, desi tu nu ai vrut asta. Doar ca asta e lumea in care traim si oamenii au devenit atat de dependenti de a posta ce fac, unde sunt, cu cine, sunt atat de dornici incat nu mai poti sa controlezi chestia asta.

Am trecut cu David prin asta. Nu am avut adresa de Facebook pentru David, nu aveam de gand sa-l expunem, din contra, simteam sa-l pastram pentru noi. Vietile noastre si carierele noastre erau atat de expuse incat am zis ca copilul e al nostru, nu il impartim cu nimeni”, a marturisit artista. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre