Daniela Crudu este insarcinata din nou. Fosta asistenta TV este in culmea fericirii, a aflat si sexul bebelusului

/ / Modificat: 2023-12-19
Daniela Crudu este insarcinata din nou. Fosta asistenta TV este in culmea fericirii, a aflat si sexul bebelusului

Daniela Crudu este foarte fericita. Fosta asistenta TV este insarcinata din nou, iar vestea a venit chiar inainte de Craciun. Vedeta este insarcinata in patru luni si a aflat deja sexul bebelusului. Daniela a devenit mama pentru prima oara in luna mai a acestui an.

Ea a adus pe lume o fetita perfecta sanatoasa. De data aceasta, vedeta va aduce pe lume un baietel. 

Daniela Crudu a nascut in luna mai a acestui an o fetita perfect sanatoasa si n-a trecut multa vreme pana cand a ramas din nou gravida. Vedeta de televiziune va fi mama, de data asta, a unui baiat!

Cel mai bun prieten al Danielei Crudu a confirmat ca tanara e in patru luni si copilul este de sex masculin: „Da, Daniela este insarcinata si va avea un baietel. E deja in luna a patra”, potrivit fanatik.ro. 

Iubitul Danielei Crudu are 27 de ani 

Daniela Crudu a preferat sa isi tina departe de public viata privata. Ea se iubeste de ceva timp cu un tanar in varsta de 27 de ani. 

„Important e ca noi ne iubim. El ma iubeste si eu il iubesc, a fost ceva discret si asta a fost si motivul pentru care relatia dintre noi a tinut, ca daca stie lumea si te afisezi si te postezi, se baga lumea, si uite asa se strica totul.

Are 27 de ani. Important e ca ne iubim si ca ne intelegem. El este mai discret, tot timpul trebuie sa fie o balanta. Deocamdata nu ma marit. Sunt axata pe copil, mangai intruna burtica. Ma uit pe internet sa vad cat de mare e, ca o cireasa”, spunea Daniela Crudu despre relatia cu tatal ei, pentru spynews.ro, acum ceva timp.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Daniela Crudu Sexul copilului

Articole recomandate

Citeste si despre