Daniel Buzdugan a supravietuit ca prin minune. S-a nascut prematur, la 6 luni

/ / Modificat: 2020-12-21
Daniel Buzdugan a supravietuit ca prin minune. S-a nascut prematur, la 6 luni

Omul de radio Daniel Buzdugan este foarte credincios. El ii multumeste in fiecare zi lui Dumnezeu pentru tot ce se intampla in viata lui, dar cel mai mult pentru faptul ca a supravietuit ca prin minune la nastere. 

Daniel Buzdugan s-a nascut prematur, cu o greutate de 1,100 kilograme. A fost o minune ca a trait si spune ca rugaciunile mamei sale l-au salvat. 

„E un miracol ca in momentul acesta sunt aici, pentru ca m-am nascut la 6 luni. A fost o sarcina complicata. Aveam aproape un kilogram. Doctorii i-au spus mamei ca nu exista nicio sansa. (…) Mama a luptat pentru mine, am stat cateva luni in spital si in tot ce am realizat, absolut in toate lucrurile fomidabile din viata mea, l-am pus inainte pe Dumnezeu”, a povestit prezentatorul de la Radio ZU in cadrul unei emisiuni tv.

Daniel Buzdugan viziteaza lacasuri de rugaciune cat poate de des. A mers de cateva ori la Muntele Athos, in semn de multumire pentru miracolole care se petrec in viata lui.

„Cred ca oricine petrece cateva zile in Muntele Athos iese alt om de acolo si orice barbat care este drept si sincer cu el insusi si cauta pacea sufletului ar trebui ca macar de curiozitate sa paseasca in Muntele Athos pentru a duce cateva zile viata de acolo. E un loc unic pe pamant. E o liniste nefireasca, dar dulce. Pana si mancarea si apa au alt gust. Cand ai pasit in Athos ai intrat intr-un izvor neoprit de rugaciune iar sufletul si trupul simt din plin asta!”, a scris Buzdugan pe pagina sa de Instagram.

Taguri Factori risc nastere prematura

Articole recomandate

Citeste si despre