Dani Otil si sotia sa au plecat in vacanta fara bebelus. Cu cine a ramas micutul Tiago

/ / Modificat: 2022-08-09
Dani Otil si sotia sa au plecat in vacanta fara bebelus. Cu cine a ramas micutul Tiago

Dani Otil si sotia lui, Gabriela, au plecat intr-o vacanta romantica, in doi. Cuplul a ales ca destinatie Coasta de Azur, in timp ce fiul lor, Tiago, a ramas acasa. Tanara mamica a fost asaltata cu intrebari despre bebelus pe retelele sociale, asa ca a decis sa faca lumina in acest caz si sa raspunda la intrebarea de pe buzele multor fani: cu cine a ramas Tiago?

Gabriela si Dani Otil au petrecut o saptamana la mare, pe litoralul romanesc, alaturi de fiul lor. Daca Dani si-a petrecut mare parte din timp muncind, pentru ca a fost ultima saptamana de emisie pentru Neatza cu Razvan si Dani, Gabriela si fiul lor, Tiago, au profitat la maximum de vremea insorita pentru a se juca in nisip si a se balaci in mare. Dupa incheierea sezonului de Neatza, Dani a simtit ca merita o vacanta, de data aceasta alaturi de sotia sa, fara bebelus.

Escapada pe Coasta de Azur

Cei doi indragostiti au ales tot marea, insa au optat pentru riviera franceza, nu pentru litoralul autohton. Gabriela si Dani au publicat pe conturile lor de socializare cateva imagini din vacanta pe Coasta de Azur, iar cei care ii urmaresc au fost curiosi sa afle unde este baietelul lor, pentru ca nu aparea in poze.

Fotomodelul le-a satisfacut curiozitatea celor care o urmaresc pe Instagram Stories:

„Pentru ca am primit muuuuuulte intrebari... bebe este acasa cu mama mea si cu bona”.

Asadar, Dani si sotia lui au mers singuri in vacanta, insa s-au asigurat ca micutul lor este pe maini bune. Soacra prezentatorului de la Neatza si bona familiei se ocupa in permanenta de cel mic, pentru a nu-i lipsi nimic, in timp ce parintii sai se relaxeaza pe riviera franceza.

Daca Gabriela a fost asaltata de catre cei care o urmaresc online cu intrebari despre copil, ei bine nici Dani nu a fost ocolit de comentariile fanilor. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a tinut sa le raspunda tuturor curiosilor si carcotasilor, intr-o nota ironica:

„Dupa 3 zile in vacanta am aflat ca: unii oameni iti comenteaza de parca ti-au platit ei sejurul; oriunde ai fost, stie un roman un loc mai misto, fix langa; daca pleci fara bebe, nu e problema. Ai doua milioane de bone care ar avea grija de el... asa aprig te cearta doamnele de acasa; daca alegi ieftin... esti sarac; daca alegi scump... esti nenorocit”, a scris Dani Otil pe pagina sa de Facebook.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vacanta fara copii Vedete copii Dani Otil

Articole recomandate

Citeste si despre