Dani Otil si sotia lui i-au taiat motul baietelului lor. Ce tematica au ales pentru petrecere

/ / Modificat: 2022-09-13
Dani Otil si sotia lui i-au taiat motul baietelului lor. Ce tematica au ales pentru petrecere

A fost prilej de sarbatoare in weekend in familia lui Dani Otil. Baietelul prezentatorului a implinit un an, iar parintii au organizat o petrecere de pomina in cinstea lui. Asa cum este traditia la romani, nasii i-au taiat motul micutului Tiago, cu ocazia primei aniversari. Parintii lui s-au asigurat ca totul va fi perfect la prima aniversare a baietelului si au ales un decor colorat, cu tematica „jungla” pentru petrecere. Mamica a fost cea care s-a ocupat in detaliu de organizare si le-a aratat si celor care o urmaresc pe Instagram cateva detalii de la petrecere.

Una dintre cele mai importante traditii la taierea de mot presupune ca micutul sa aiba de ales de pe o tava, pe care se pun anumite obiecte. Se spune ca obiectele spre care isi indreapta atentia spun multe despre ce i-ar rezerva viitorul, iar baietelul lui Dani Otil si al Gabrielei Prisacariu a facut cateva alegeri cel putin interesante.

Primul obiect ales de pe tavita a fost microfonul, semn ca aschia nu sare departe de trunchi. Microfonul este asociat cu o cariera artistica, iar Tiago are mari sanse sa se indrepte catre acest domeniu, mai ales ca ambii parinti ai sai sunt obisnuiti cu lumina reflectoarelor. Cum Dani Otil are o cariera de succes de prezentator TV, iar sotia sa, Gabriela, este fotomodel de succes, nu este exclus ca si Tiago sa le calce pe urme. Al doilea obiect spre care a intins mana Tiago au fost cheile de la masina, semn ca ar putea fi pasionat de motoare si automobilism in viitor, la fel ca tatal lui.

Nu au lipsit momentele emotionante de la petrecere, iar Gabriela, sotia lui Dani, a lacrimat la un moment dat, atunci cand s-a auzit o melodie dedicata mamelor. La scurt timp dupa petrecerea de taiere a motului, Dani Otil a postat pe retelele de socializare cateva imagini in care il tunde pe fiul lui pentru prima data si a dat de inteles ca are mari emotii pentru aceasta experienta.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Dani Otil

Articole recomandate

Citeste si despre