Dana Rogoz, socata de unele mame de pe retelele sociale: „Ar fi trebuit sa ii dau doua palme la fund”

/ / Modificat: 2023-01-26
Dana Rogoz, socata de unele mame de pe retelele sociale: „Ar fi trebuit sa ii dau doua palme la fund”

A fi mama si persoana publica nu este intotdeauna un lucru usor. Vedetele de la noi care au copii impartasesc adesea momente si intamplari pe retelele sociale, insa nu totdeauna reactiile celor care ii urmaresc sunt binevoitoare sau pozitive.

Celebritatile care sunt mame se confrunta cu tot felul de pareri nesolicitate, unele dintre ele prezentate in maniera agresiva. Dana Rogoz nu face exceptie, iar de curand a povestit pe Facebook o intamplare cel putin ciudata.

In urma cu cateva zile, actrita a publicat o fotografie cu ea si fetita ei cea mica, Lia, in timp ce dormeau. Unii dintre cei care o urmaresc pe Dana Rogoz pe Facebook au remarcat ca micuta inca poarta scutec pe timp de noapte, asa ca s-au grabit sa ii ofere „sfaturi” actritei, unele de-a dreptul agresive.

Dana Rogoz a ramas cu gura cascata cand fost sfatuita sa ii aplice corectii fizice micutei pentru a o determina sa faca la olita.

„Azi am primit sfaturi pe Facebook de cum ar fi trebuit sa ii dau doua palme la fund Liei si sa o pun pe olita, caci nu e normal sa mai aiba scutec la 2 ani jumate pe timpul noptii. Da, unii asta au remarcat in postarea de azi, ca Lia inca mai are scutec noaptea. Mi s-a explicat cum ca 'mila nu ajuta' si ca nu trebuie batuta rau, ci doar cat sa o sperie. Apoi am citit cum alti parinti isi lauda copiii (si cum de fapt se lauda pe ei insisi) ca au renuntat deja la scutece, ca ai lor copii sunt mai precoce si deci, implicit, si ei parinti mai buni - in aceasta competitie care exista doar in universul lor... Incerc sa privesc lucrurile cu intelegere, cu calm si cu respect, dar uneori parca nu imi vine sa cred cat de multe lucruri ne despart pe noi, astia, care ne-am adunat totusi laolalta intr-o comunitate, fie ea si virtuala”, a scris actrita pe internet.  

FOTO: Facebook/Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre