Dana Rogoz, scrisoare emotionanta in memoria tatalui: "Ma uit la toti bunicii din parcuri si ma gandesc cum ai fi fost”

/ / Modificat: 2023-11-25
Dana Rogoz, scrisoare emotionanta in memoria tatalui:

Dana Rogoz formeaza o familie unita si fericita impreuna cu regizorul Radu Dragomir. Ei au impreuna doi copii, un baiat si o fetita, carora le dedica foarte mult timp. In ciuda faptului ca apare mereu zambind in fotografii si in public, Dana Rogoz ascunde o suferinta despre care putini stiu. Tatal ei nu mai este, astfel ca lui Vlad si Liei, cei doi copii ai vedetei, le lipseste bunicul matern.

De curand, actrita a postat un mesaj de suflet pe retelele de socializare. In ziua in care tatal ei ar fi implinit 70 de ani, Dana Rogoz i-a dedicat o scrisoare care i-a emotionat pana la lacrimi pe cei care au citit-o.

„Anul acesta, parca mai mult ca in alti ani, te-am judecat pentru multe reactii, pentru multe decizii. Te-am iertat. Si te-am judecat iar. Dar azi simt doar un dor trist si atat, un dor de certuri si de impacari. As fi vrut sa iti arat scurtmetrajul pe care l-am filmat cu banii ramasi de la tine. Te-ai fi laudat pe Facebook cu premiile pe care le-a luat, pana cand ti-as fi atras atentia ca exagerezi. As fi vrut de multe ori sa te pot suna si certa pe tine, in loc sa ma cert cu unul dintre fratii mei.

Da, as fi vrut sa dau vina pe tine, ca suntem toti trei intr-un fel anume din cauza ta, si tu sa razi. Si rasul tau sa ma faca sa iau lucrurile mai usor in viata, mai senin si mai demn, asa cum m-ai invatat tu. As fi vrut sa iesi si tu macar o singura data cu carutul la plimbare, cu unul dintre nepotii tai. Ma uit la toti bunicii de prin parcuri si ma gandesc cum ai fi fost tu in locul lor. Dar azi ploua. Azi, de ziua ta, oricum nu ai fi putut sa iesi cu ei in parc. Azi ploua apasat si in sufletul meu.”, a scris Dana Rogoz, in dreptul unor fotografii cu familia ei, din arhiva personala.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dana rogoz Bunici

Articole recomandate

Citeste si despre