Dana Rogoz, scandal monstru pe retelele de socializare. Comentariul care a starnit revolta

/ / Modificat: 2021-05-28
Dana Rogoz, scandal monstru pe retelele de socializare. Comentariul care a starnit revolta

Dana Rogoz a facut recent o gluma pe reteaua de socializare Facebook, insa comentariul vedetei a starnit un scandal monstru. In postarea cu pricina, actrita a glumit pe seama faptului ca fetita sa, in varsta de un an, s-ar putea speria de oameni fara masti, caci pe perioada pandemiei micuta nu a vazut decat dintii cainelului.

Pentru ca vedeta nu a specificat ca postarea este pur si simplu o gluma, multi dintre internauti au luat comentariul in serios si i-au transmis vedetei numeroase reprosuri si comentarii acide. In urma acestor mustrari, Dana Rogoz a revenit cu explicatii. Mai mult, se pare ca si un site de stiri ar fi preluat postarea ca fiind una serioasa. 

"Am comentat recent cuiva la o postare asta: ”Am stat tot timpul cu masca. Efectiv tot timpul. Copilul nostru nu a vazut niciodata pana acum cum arata buzele si dintii oamenilor. Le-am interzis celorlalti sa isi dea masca jos in prezenta ei. Si daca, Doamne Fereste, aparea la televizor vreun film sau vreo reclama cu un om fara masca, schimbam repede canalul. Singurii dinti pe care i-a vazut in viata ei pana acum sunt ai cainelui nostru”. 

E drept, nu am terminat cu 🤣🤣🤣🤣 sau alte semne, nu am pus #gluma sau altceva, pentru ca nicio secunda nu mi-a trecut prin cap ca cineva ar putea sa creada ca e adevarat. E O GLUMA! Cum ati putea crede ca schimbam canalul la TV sau ca timp de 1 an copilul meu nu a vazut decat dintii cainelui?!?! Si nu numai ca unii complet lipsiti de umor s-au trezit sa comenteze certandu-ma ca nu am lasat copilul sa vada fatele oamenilor, nici macar pe ale noastre din familie, nici macar pe a mea - mama ei, pentru ca in imaginatia lor asta era chiar un lucru posibil (!!!!!!!), dar s-au mai trezit si niste "jurnalisti" sa preia gluma ca stire! Doamne Fereste, in ce lume traim. PAMANTUL NU E PLAT", a scris Dana Rogoz pe Facebook. 

Ulterior, actrita a marturisit ca acest comentariu a devenit viral, fiind distribuit si pe grupurile antivaccinistilor. 

"Aflu citind mesajele voastre ca:

1. Cineva s-a gandit ca ar trebui chiar sa anunte protectia copilului ca eu nu i-am aratat copilului meu fetele oamenilor timp de 1 an

2. Comentariul meu de mai sus circula pe conturile antivaccinistilor, caci unii dintre ei l-au luat de bun. Pentru ca respectivii nu inteleg o gluma, dar inteleg totul despre cum functioneaza vaccinurile", a adaugat actrita. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre