Dana Rogoz, primele declaratii despre botezul fiicei sale. Va fi o petrecere atipica

/ / Modificat: 2020-06-18
Dana Rogoz, primele declaratii despre botezul fiicei sale. Va fi o petrecere atipica

Pe 20 mai, in plina pandemie de coronavirus, Dana Rogoz a nascut al doilea copil si a trecut prin momente grele pentru ca nu a putut avea familia aproape de ea. 

Dar totul a trecut cu bine, iar actrita se simte o femeie implinita si fericita, fiind mama de fata si de baiat. Acum, ea si sotul sau se pregatesc pentru botezul micutei lor, Lia Elena. 

Dana Rogoz, primele detalii despre botezul fiicei sale

Ea a povestit ca botezul fiicei sale depinde foarte mult de restrictiile din aceasta perioada. Desi nu a spus o data exacta, Dana Rogoz a afirmat ca evenimentul ar putea sa aiba loc in luna august. Dar stie exact ca petrecerea va avea loc in aer liber si vor participa doar persoanele apropiate.

"Mai asteptam. Sincer, daca nu se schimba reglementarile... Inca nu stim, s-ar putea poate spre august, dar vedem si cum se intampla asa, cum evolueaza lucrurile. Dar daca ar fi, ar fi probabil tot asa ceva la aer, cu prieteni foarte apropiati, adica nu cu mare tam-tam," a declarat Dana Rogoz in cadrul emisiunii "Vorbeste lumea" de la Pro Tv.

Cum a reactionat fiul Danei Rogoz cand si-a vazut sora

Dana Rogoz a vorbit si despre relatia pe care fiul sau, Vlad,  o are cu surioara lui. Ea a spus ca este foarte mandra acesta, deoarece are mereu grija de Lia Elena si ii ofera afectiune în fiecare moment.

"E foarte bun. Parca a aparut surioara in viata lui ca sa ne arate cat de bun e. Mi-a fost teama, am asteptat momentul in care Vlad sa fie echilibrat emotional. (...) Prima reactie pe care a avut-o cand a vazut-o: a cazut in genunchi, a inceput sa o mangaie, sa o pupe, a inceput sa strige la ceilalti: "e surioara mea," a mai spus ea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dana rogoz Fiu dana rogoz

Articole recomandate

Citeste si despre