Dana Rogoz, ingrijorata pentru fiica ei, Lia. Care este motivul

/ / Modificat: 2021-05-19
Dana Rogoz, ingrijorata pentru fiica ei, Lia. Care este motivul

Dana Rogoz este ingrijorata pentru fiica ei, Lia, care in curand va implini 1 an. Odata cu relaxarea restrictiilor si renuntarea la masca de protectie, actrita a marturisit ca are o temere pentru micuta ei. 

”Mi se intampla foarte des cand sunt cu Lia ca oamenii sa ma intrebe, oarecum jenati, daca n-ar fi mai bine sa isi scoata masca in fata ei, sa nu cumva sa o sperie. De fiecare data le raspund ca ea in lumea asta s-a nascut. Oamenii purtau masca inca din sala de nasteri. Acum ca se renunta incet-incet la ea, s-ar putea sa se sperie de dintii oamenilor! Hey, acopera-ti gura cu ceva, nu e in ordine! Imi imaginez ca e ca si cand eu as vedea de maine toti oamenii umbland pe strada… Goi”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Dana Rogoz este foarte activa pe retelele de socializare, unde posteaza mereu imagini cu cei doi copii. Vlad a implinit 7 ani, iar pe 20 mai Lia va implini un an. Micuta Lia este deja vedeta pe Instagram, unde Dana publica imagini adorabile cu fetita. 

”Avem o papusa in casa care ne fascineaza! Cand rade in hohote, simti dintr-odata ca viata e frumoasa. Spune «mama» si «tata» cu cel mai cristalin glas din lume, de ni se taie genunchii. Pe Vlad il priveste zambind sau razand, stiind ca e deja eroul ei. Merge continuu prin casa, de parca ar avea o cheita intoarsa pe undeva. Unde mai pui ca ii lucesc obrajorii, ca unei papusi de portelan, de iti vine sa ii pupi intruna”, a scris Dana Rogoz.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre