Dana Rogoz este insarcinata pentru a doua oara

/ / Modificat: 2019-12-19
Dana Rogoz este insarcinata pentru a doua oara

Vesti minunate chiar inainte de Craciun! Dana Rogoz este insarcinata pentru a doua oara. Vedeta a facut anuntul pe pagina sa de Facebook.

A marturisit ca este extrem de fericita, mai ales ca va aduce pe lume o fetita.

"DA, acum pot sa va dau cea mai frumoasa veste: sunt insarcinata. Si e fetita. Si e minunat. Si nu sunt in stare sa scriu cateva randuri despre asta fara sa nu mi se umezeasca ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiti!", a scris Dana pe pagina sa de Facebook.

"Cat poate fi de frumos! Nu exista cuvinte care sa exprime ce simt. Sunt fericita, sunt emotionata, ma simt cea mai norocoasa, imi fac griji deseori, mi-e frica, si ma linistesc, si incerc sa constientizez, imi fac planuri, imi imaginez cum va fi cu 2 copii, cum va arata casa noastra, si iar ma bucur, plutesc, si ma simt coplesita uneori de tot, tocmai pentru ca simt… tot. Si pentru ca deja stiu ce bucurie iti poate aduce in viata un copil”, a povestit actrița pe blogul ei personal. „Am aflat chiar inainte de ziua mea de nastere. Nu stiu daca tineti minte, dar va spuneam atunci ca sunt cea mai fericita, pentru ca traiesc viata pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. O spuneam si pentru ca stiam deja ca port in mine doua inimi care bat", a mai spus Dana Rogoz.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre