Dana Rogoz, dublu motiv de bucurie. Mesajul actritei in "una dintre cele mai fericite zile din viata"

/ / Modificat: 2020-05-26
Dana Rogoz, dublu motiv de bucurie. Mesajul actritei in

Dana Rogoz a ajuns acasa cu fetita sa, Lia Elena, nascuta pe 20 mai. Actrita de-abia astepta acest moment, pentru ca la spital nu a avut voie sa primeasca nicio vizita din cauza epidemiei de coronavirus. 

Ajunsa acasa, Dana Rogoz a mai avut un motiv de sarbatoare. Cei 16 ani de relatie cu sotul ei, regizorul Radu Dragomir.

Dana Rogoz: "Una dintre cele mai fericite zile din viata mea"

Actrita a povestit cum a fost asteptata de familie in fata maternitatii, in ziua in care a fost externata.

"Una dintre cele mai fericite zile din viata mea. Trebuie sa imi gasesc timp zilele urmatoare pentru a nota cat mai multe detalii: cum ne-au asteptat baietii in fata maternitatii cu flori, reactia lui Vlad cand a vazut-o prima oara pe Lia, cum s-a asezat pe jos in genunchi langa ea, cum a mangaiat-o si a pupat-o, cum se lauda la restul oamenilor care asteptau sa intre in spital ca e surioara lui si ca o cheama Lia Elena, cum am plans eu intruna de fericire in masina, pe drumul de intoarcere spre casa, cat timp Vlad ii canta Liei colindul lui preferat. Si cum am suflat apoi impreuna cu Radu in tortul nostru, caci am implinit 16 ani de relatie. Sa fim mereu la fel de fericiti!," a scris Rada Rogoz pe pagina de socializare.

Dana Rogoz, prima zi acasa cu fetita

Dana Rogoz a vorbit si despre prima zi petrecuta acasa cu micuta sa.

"Acum. Cu carnetelul in care imi notez orele la care o alaptez si cu cana cu ceaiul de lactatie langa, in lumina unui soare superb de apus si cu o bebelusa care doarme linistita la ea in patut… am tot ce imi trebuie. Inca nu reusesc sa dorm cand doarme ea, caci imi gasesc mereu ceva de facut, dar o sa imi iasa si asta in zilele urmatoare. #fericita #stamacasa," a scris actrita.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dana rogoz

Articole recomandate

Citeste si despre