Dana Razboiu, despre al doilea divort si relatia toxica pe care a avut-o: "Mi-a luat cinci ani sa divortez"

/ / Modificat: 2019-11-27
Dana Razboiu, despre al doilea divort si relatia toxica pe care a avut-o:

Dana Razboiou parea o femeie fericita si implinita, alaturi de cel de-al doilea sot, Bogdan Enoiu, si cei doi copii ai sai. De aceea, toata lumea a fost socata cand a anuntat ca va divorta, motivul fiind infidelitatea sotului. La cei 43 de ani, si cu doua divortuir la activ, fosta prezentatoare a luat-o de la capat si spune ca nu a mai fost asa fericita din perioada adolescentei.

"Pentru mine, e o mare realizare faptul ca am putut sa spun "stop!" Cred ca cinci ani de zile am tot incercat, si pentru mine e un mare succes. Daca e sa am un regret, e ca n-am facut-o mai demult. Atat de fericita cum sunt acum, pe plan perso­nal vorbind, n-am mai fost de cand am plecat de acasa din liceu. Sunt atat de libera si in sfarsit fericita," a marturisit Dana Razboiu intr-un interviu pentru revista VIVA!.

"Am simtit ca nu mai pot"

Dana Razboiu a vorbit si despre momentul in care a decis sa pun capat casniciei, pentru ca si-a dat seama ca sotul sau nu era cel pe care ea il credea.

"Eu am simtit ca nu mai pot, ca mi-e din ce in ce mai greu si ca nu traiesc conform valorilor mele. Si una dintre valorile mele este integritatea, in care eu cred. Stiti ce inseamna a fi integru? Integritate inseamna sa faci ce spui ca faci. De exemplu, daca ne dam o intal­nire, sa vin la intalnirea aia si sa nu intarzii. Daca intarzii, sa dau un tele­fon, daca nu pot sa vin la intalnire, sa sun sa reprogramez. Asta inseamna integritate. Daca spun ca ajut pe cine­va, chiar sa-l ajut," a mai spus Dana Razbiou.

Fosta prezentatoare a dezvaluit si motivul pentru care a stat atat de mult intr-o relatie toxica, dar acum este multumita pentru ca isi vede copiii foarte linistiti si fericiti. 

"De dragul copiilor, de teama ca nu ma descurc singura, gandindu-ma ca poa­te pentru copii e mai bine, pana la urma, si mi-am dat seama ca nu, dar mi-a luat ceva sa-mi dau seama de asta. E adevarat ca si copiii au mai crescut intre timp. 

Acum suntem foarte, foarte fericiti, foarte linistiri si foarte bine. In casa, ascultam muzica, e o atmosfera din aia buna, cum probabil ar trebui sa fie in orice familie. O atmosfera de liniste, de pace, iar in liniste si pace poti sa infloresti, poti sa cresti, poti sa te dezvolti. Si ei, copiii, si eu, adultul, pentru ca si adultii trebuie sa se dez­volte, nu numai copiii," a mai marturisit Dana Razboiu.

Dana Razboiu a mai fost casatorita cu fostul ministrul al Sanatatii, Ovidiu Branzan, cu care are un baiat. Cei doi s-au despartit in anul 2005, dupa ce ea l-a acuzat de violenta domestica.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Divort

Articole recomandate

Citeste si despre