Dana Nalbaru ii face educatie sexuala baietelului ei de 3 ani

/ / Modificat: 2018-11-15
Dana Nalbaru ii face educatie sexuala baietelului ei de 3 ani

Dana Nalbaru este o mama nonconformista si foarte deschisa in relatia cu copiii sai. Aceasta nu ezita sa vorbeasca cu ei despre educatia sexuala.

Fosta cantareata a fost invitata la emisiunea ”Love is Fun cu Gaspar si Bogdan,” de pe pagina de Facebook a revistei "A List Magazine" si a marturisit ca nu este de acord cu secretele, atunci cand vine vorba despre educatia sexuala. Ba mai mult, le-a vorbit copiilor sai despre acest subiect, de la varste fragede.

”Baietelul meu de trei ani stie ca spermatozoidul fecundeaza ovulul. Avem enciclopedii, vorbim despre asta. La fel am facut si cu Sofia. Nu sunt adepta secretelor. Iar ei nu au avut nicio trauma si niciun interes iesit din comun pentru subiectul asta. Deci, consider ca am procedat corect,” a răspuns Dana la intrebarea realizatorilor despre varsta la care ar trebui parintii sa inceapa educatia sexuala a copiilor.

Dana Nalbaru este casatorita cu actorul Dragos Bucur si au impreuna trei copii. Doi biologici, Sofia de 12 ani, Kadri in varsta de 3 ani si Roaxana, fetita adoptata, in varsta de 6 ani.

In urma cu doi ani, ea a retras-o pe fiica cea mare din sistemul traditional de invatamant si a apelat la metoda homeschooling.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dana nalbaru Vedete Vedete copii Educatie sexuala copii

Articole recomandate

Citeste si despre