Dana Nalbaru, criticata dur pentru cum isi creste copilul. Ce replica le-a dat vedeta fanilor rautaciosi “Nu e autist, este…”

/ / Modificat: 2022-05-26
Dana Nalbaru, criticata dur pentru cum isi creste copilul. Ce replica le-a dat vedeta fanilor rautaciosi “Nu e autist, este…”

Dana Nalbaru si Dragos Bucur formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz. Cei doi au impreuna trei copii. Unul adoptat – Roxana, in varsta de 9 ani, si doi biologici: Sofia – 15 ani si Kadri – 6 ani.

Cuplul a starnit multe controverse in urma cu cativa ani, in timp ce au luat decizia de a-si retrage fiica de la scoala pentru a o scolariza in sistemul homeschooling. Pe atunci, acest sistem nu era atat de cunoscut in Romania. Intre timp sunt multi parinti care au apelat la acest sistem de educare a copiilor, insa este in continuare o practica rar intalnita in randul romanilor.

Nu este de mirare ca Dana Nalbaru a primit numeroase critici privind modul in care isi creste copiii. Ba mai mult, unii ar fi spus ca micutul Kadri este autist. Vedeta a postat insa un mesaj pe Instagram prin care sustine ca baiatul este doar “selectiv cu oamenii” si nu autist cum a fost acuzata.

”La trei ani a invatat in doua ore sa scrie alfabetul cu litere de mana. La sase ani citea deja o carte pe zi. Din aceea fara poze. Dupa o saptamana cartea aceasta de gramatica e aproape gata. La matematica, fizica, chimie si biologie e deja avansat. Am inceput cu el geografia, putina istorie si filosofie.

Engleza a invatat singur. Incep sa ma simt depasita. Nu ma dau mare, tot caut solutii sa-l pot ajuta in nevoia lui de cunoastere. Scoala, asa cum e ea organizata, nu il ajuta, e prea avansat pentru varsta pe care o are si nu il primesc la clase mai mari iar lui nu-i place sa stea intre multi oameni.

Nu e autist, e selectiv cu oamenii, un copil cu o capacitate de invatare absolut uriasa. Vorbesc cu el despre viata si Dumnezeu si ma rog sa primesc intelepciune pentru a-l ghida incotro-i este drumul. Dar, dincolo de mintea sclipitoare, cel mai important e ca duhul lui e nepatat si sper sa-i ramana mereu curat. Daca va fi asa, insa, nu depinde doar de mine, eu fac tot ce si cat pot pentru el…

Ma gandesc de multe ori ca un copil cum e copilul meu ar putea schimba lumea intr-una mai buna, dar cel mai mult imi doresc pentru el sa fie fericit ❤️”, a scris Dana Nalbaru pe Instagram.

FOTO: viva.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre