Dana Budeanu o ataca dur pe Laura Cosoi: "Nu mi-am imaginat ca vei ajunge in langosii aia de sandale"

/ / Modificat: 2020-03-10
Dana Budeanu o ataca dur pe Laura Cosoi:

Dana Budeanu este recunoscuta pentru comentariile sale acide la adresa vedetelor din toate sferele, cu privire la stilul vestimentar al acestora.

Intr-una dintre emisiunile sale Verdict, de pe canalul de Youtube, Dana Budeanu a pus tunurile pe blondele din showbiz. Cel mai dur a criticat-o pe Laura Cosoi, despre care a spus ca a uitat de feminitate de cand a devenit mamica.

"Nu stiu ce s-a intamplat cu ea. Eu nu-s de acord, ma, cu ce vi se-ntampla. Cu asta, cu eu am nascut si nu mai sunt femeie, nu mai am timp de mine. Nu stiu pe ce fel de gandire intrati. Mi se pare o aberatie! Nu nu sunt de acord cu ce i se-ntampla. Eu in viata mea nu mi-am imaginat ca tu vei putea ajunge in langosii aia de sandale cu perne de aer sau cu ce naiba sunt si sa mergi prin oras cu ei sau pe la Roma. Hai, ma, n-ai cum," a punctat Dana Budeanu, deranjata de stilul vestimentar al Laurei Cosoi, potrivit VIVA!.

"Nu ne mai intereseaza nimic"

Aceasta o sfatuieste pe Laura Cosoi sa nu se mai concentreze doar pe obligatiile de mamica si sa dea atentie si la hainele pe care le poarta atuni cand iese pe strada.

"Acum suntem cu rochiile astea fara forma, fara fond si cu langosii aia, nu ne mai intereseaza nimic… Ce bine ca aia mica a papat! Extraordinar! Hai, lasa, ca papa toti copiii! Ce bine c-am reusit cu diversificarea! Lasa diversificarea, pune dracu Louboutinii si, hai, da-i drumul prin casa. Mai lasati-ma naibii cu "Bucuria noastra este…" a mai spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu o critica pe Laura Cosoi si pentru ca vara trecuta a fost in vacanta cu fiica si sotul sau cu rulota, experienta despre care a scris si pe blog.

"Nu-s de acord, ba Laura, cu ce ti se-ntampla tie! Da-o-ncolo de rulota!," a afirmat stilistul. 

Laura Cosoi a anuntat de curand ca este insarcinata si va mai avea o fetita.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dana budeanu Laura cosoi

Articole recomandate

Citeste si despre